Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
nie jestem do konca zadowolona , neurologowi cos nie pasowalo.

Stanie na jednej nodze itp. był niemiły Pan i ciągle się czepiał. Badania krwi i ggtp powinny być okej.

jak krew bedzie w porzadku to powinno byc dobrzee. Bylas wyslana na dodatkowe badania?

np. okulista mowil cos o wadzie wzroku? (jak tak, to wbija ci okulary jeszce)

okulista okej, laryngolog tez tylko ten neurolog taki krzywy.. zresztą jak wszyscy tam ale on juz wybitnie

Coś konkretnego powiedzial? Jak ja bylem to powiem Ci, ze wszyscy byli stosunkowo mili:O nawet Pani doktor, wiec troche mnie dziwi Twoja sytuacja.

Ja badania miałem we wtorek, środa była dniem wolnym od pracy i dostałem w następnym tydzień we środę wynik. Ale co poszło kiepsko?

Ja dalej czekam na wyniki... podobno w piatek wyslali...

Nie mowil nic konkretnego tylko docinki do tych cwiczen wszystkich po kolei.. ciekawe czy oni sa tak bardzo rygorystyczni.. oby jakos sie udalo bo nie chcialabym juz tam wracac

Bedzie dobrzee;) kasa im sie nie zgadzala wiec wyslali...:/

Czytając wpisy magmag85 na samą myśl robi mi się nie dobrze. A ja tam będę za 1,5 miesiąca. Masakra. A jeszcze nie zrobiłam " psycholi". Najgorsze dni w życiu. Szczęśliwi ci co mają już PJ w rękach.

Czy ktoś z forumowiczów pamięta chociaż jedno pytanie z badań psychologicznych z książki "tak" lub nie"?

Jestes punktualny/a?
Czy myslisz o samobojstwie?
Cos w ten desen, same za przeproszeniem peirdoly :>

Czy wykorzystałeś kiedyś kogoś pracę aby przypisać sobie zasługi?
Czy zdarzyło Ci się kiedykolwiek coś ukraść(nawet pinezkę itp)?
Czy zdarzyło Ci się upić tak żę nie pamiętałeś wszystkiego( zgon, urwanie filmu)?
Czy miałeś kiedyś wyrzuty sumienia po piciu?
Coś takiego, sporo pytań jakby "powtarza" się aby sprawdzić Twoje odpowiedzi.

Nie rozumiem czym tutaj sie stresujecie? Przeciez te badania to formalnośc i ich przejscie jest banalne. Naprawde trzeba sie bardzo "postarać" by ich nie przejsc. Nie wierze rowniez w bzdury,ktore co niektorzy wypisuja,ze wynik pozytywny lub negatywny zalezy od widzi mi sie jakiegos doktorka.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót