Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Psychotechnika napisał:
Dzień dobry, proponuję skorzystać z badań psychologicznych w innej placówce niż WOMP, ponieważ można dzięki temu uniknąć stania w kolejce i niepotrzebnego stresu. Zapraszam do pracowni w Czeladzi przy ul. Wojkowickiej 11, telefon 508082853.

Kolejny przypadek żebractwa o klienta, musi coś słabo wam iść :D Jak już psychologowie na to forum trafili, to dla mnie jest skończone, pozostaje priv :)

Jezus..ludzie poprostu lepeij robic badania gdzie indziej niz w WOMPie... niewazne gdzie...Tyle w temacie.

Tyle ze badania lekarskie trzeba zrobic w WOMPie. Jezeli chodzi o testy psychologiczne to lepiej je zrobic w jakiejs uprawnionej do tego placowce

Witam wlasnie otrzymalem orzeczenie poczta nastepne badania za 15 lat pozdrawiam.:)

ci co chca odzyskac prawko za jazde na podwojnym gazie maja z automatu orzeczenia na rok max 2 lata. stalem przy rejestracji, babka wydawala orzeczenia na 2017 max 2018. Dostalem na 2 lata, wiec starego prawka nie odzyskam, bo bylo na dluzej wazne, trzeba wyrobic nowe prawko a potem za dwa lata zas nowe prawko...i tak cały czas...sprawdzaja sie słowa lekarza z you tuba "jak nie kijem, to pałą".

Ostatnia edycja:
15 lat spokoju ale co do wompu nikomu nie polecam stres fest obsługa jak w OPS nie mówią na ile i wysyłka orzeczenia 3 tyg i jeden dzień czekania w kolejce za 1 ale od 5 30 kiblowania o 7 30 kolejka na 2 pietro około 150 ludzi i jeszcze raz przypomnę psychotesty tylko nie w WOMP pozdrawiam.

Dodam 8.10.2015r kontrola co do alko 18 ml w wydychanym zakaz 6mc odbiór 7.04.2016r.
i dodam nie ufać alkotestom z marketu totalna chujnia.

blablak nie pracujesz przypadkiem w WOMP ??

Witam!
Dziś zrobiłem sobie kontrolnie krew. Alat 77, aspat 29, ggtp 89, cukier 92. Badania mam 29.02, to pewnie jeszcze zejdą w dół, bo zero alko od miesiąca, więcej ruchu i jedzenie bardziej dobrane pod wątrobę. Ale ciekawe czy z takimi wynikami byłaby w ogóle jakakolwiek szansa? GGtp 3 tyg. było 228, alat 191, aspat 70, więc poszło wszystko ostro w dół.

Za wysokie wątrobowe na pewno by nie przeszło pozdr.:winko:

Dzieki za odp. Chodzilo mi na koncu, ze 3 tyg. temu mialem tak wysokie, a teraz takie juz tylko raz przekroczone, wiec przed womp-em sprawdze jeszcze raz dla pewnosci, ze spadly do odpowiednich wartosci, zeby na prozno nie jechac i tracic czas, jesli by byly dalej za wysokie. Pozdr.

Czy w WOMP maja w ogole prawo badac ggtp ludziom,ktorzy na badania nie trafili przez alkohol? Znajomy chce zlozyc skarge na lekarza,ktory wydal mu negatywne orzeczenie za to,ze odmowil odpowiedzi na pytania dotyczace alkoholu. Z tego co mi wiadomo osoba,ktora trafia na badania nie przez alkohol nie podlega obowiazkowi udzielania odpowiedzi na pytania dotyczace alkoholu ani probom watrabowym.

generalnie to oni dyktuja prawo, jesli karza zrobic to trzeba doplacic 14 pln, warto troche zadbac o watrobe. co do negatywnych orzeczen, tam juz nie ma tak ciezko jak opowiadali i opisywali, wiec ciezko jest zdrowemu nie przejsc tych badan...jedynie chore jest to ze bardzo czesto daja orzeczenia na krotki okres czasu...

witam, ciekawe jak wyglada u was odzyskanie prawka w starostwie, po badniach womp zaczynaja sie inne schody...bylem dzisiaj i babka powiedziala ze stare prawko bedzie zniszczone i nowe trzeba wyrobic, nie ze wzgledu na termin waznosci ale na kod 05-08. czyli wbijaja informacje ze i tak jestes okularnikiem pijakiem...z takim prawkiem wstyd jezdzic...

Ostatnia edycja:
balcerek napisał:
blablak nie pracujesz przypadkiem w WOMP ??
hahaha, nie.

rafus10 napisał:
GGtp 3 tyg. było 228, alat 191, aspat 70, więc poszło wszystko ostro w dół.

Ok, a napisz ile piłeś?

pandave napisał:
jedynie chore jest to ze bardzo czesto daja orzeczenia na krotki okres czasu...

Dają tak, bo się "boją" o stan zdrowia kierowców. Chociaż według mnie można się "dogadać" z lekarzem.

pandave napisał:
nie ze wzgledu na termin waznosci ale na kod 05-08. czyli wbijaja informacje ze i tak jestes okularnikiem pijakiem...z takim prawkiem wstyd jezdzic...

Kod 05.08 został pewnie wpisany jako wskazówka dla następnego lekarza, że termin był wyznaczony za alkohol. Może następny lekarz Ci to zniesie?

Najlepiej niech inni się też wypowiedzą czy mają taki kod też?

nie kazdy ma wbity kod.Ja nie mam i nie wiem od czego to zalezy.dostalam na 15 lat

temat juz wczesniej byl podejmowany, jednym sie udaje drugim nie. w wiekszosci przypadków za alko lekarze daja krotkie orzeczenia leakrskie z kodem alkoholika 05-08. czyli ani grama alkoholu...w tym przypadku lepiej dostać orzeczenie z kodem na jak najkrótszy okres...

Ostatnia edycja:
czytam wszystko ze zdumieniem Temat jest dla mnie interesujący gdyż sama straciłam prawko Dostałam już wyrok dostał 6 miesiećy za 0,20mg alkoholu w w ydychanym powietru 800 zł kary i 150 zł koszty sądowe
Teraz czekam na uprawomocnienie się wyroku :D Ile to trwa ? wie ktoś z Was ?
Dzwoniłam do mojego Wydziału Komunikacji z zapytaniem czy wszystkim wysyłają Skierowanie do WOMP ( mnie akurat dotyczy Sosonowiec jestem z Myszkowa)
Poinformowała mnie że teraz czekać aż się wyrok uprawomocni potem Starostwo dostaje informację i wstrzynają oni postępowanie i albo wysyłają na badania albo nie
Napiszcie mi jeszcze ktoś z okolicy gdzie u nas udać się na psychotesty ew jak by mnie wysłali

dodam że zabrali mi prawko pierwszy raz jestem kierowcą od 16 lat żadnych punktów karnych mandatów A co to z tymi kodami w prawko wbijanymi mam nadzieję iż takiego mi nie wbiją > ile zazwyczaj na taki testach jest dziewczyn obym jedyna nie była tylko ?
Na badanie trzeba się umawiać dopiero po uzyskaniu od starostwa decyzji tak ? wcześniej się nie da ? ile trzeba czekac na termin baaaaaaaaaaaaardzo długo ? ja mam zakaz do 25 lipca tylke mnie obejmie :( najgorzej praca dojazd i to co ludzie mówią i znajomi ale przeważnie niestety poza plecami szkoda tylko ze nikt nie pomyśli i nie zapyta mnie jak byłp naprawdę ............... a słyszałam i wersję że nawet z auta wyjśc nie mogłam taka pijana byłam :( przykre

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót