K
kubus04
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Za maly osrodek na takie wojewodztwo
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kiedy ja byłem 02 kwietnia to "pierwszy" był o 4,00 i to było dziwne kiedy o tym napisałem ale to co teraz czytam to już jest chore.bobdo napisał:pierwszy klient był o godz. 22:00 a drugi o 2:00
Oczywiste że 2, 3 lekarzy to za mało, jak i sam ośrodek jest za mały na taką liczbę ludzi, którzy MUSZĄ W NIM załatwić badania i to nie tylko ci którym cofnięto P.J.Rob1966 napisał:A co do kolejki to moim zdaniem osoba która tym ośrodkiem kieruje nie nadaje sie do tego
Koleś, który ze mną odbierał pozytywne zaświadczenie miał 67. Lekarz powiedział, że wskaźnik jest podwyższony, ale dostał świstek z ważnością badań 5 lat. Oczywiście inne badania miał ok. Wpływ pewnie ma też długość zatrzymania prawka. Jak się ma 6 miesięcy (czyli po spożyciu) to pewnie też patrzą przychylniej, niż jak się ma powyżej 0,5 promila.Oliwer67 napisał:Prawdopodobnie w womp norma jest 55!