Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
tutajbyłareklama napisał:
w jakim miescie masz badania ?

Esentiale , Hepatil i Esseliv to jest 3 najlepszych a co wybierzesz to już twój wybór, ważne żebyś wybierał z tych 3 a nie jakieś inne - te są sprawdzone i naprawdę działają.
Mam znajomego co pracuje w służbie więziennej i co chwile mają badania a za kołnierz nie wylewa i również Hepatil wpiernicza tylko że opakowaniami hehe

Szczecin

Właśnie, może jest tu ktoś kto miał badania w Szczecinie?
Pewnie nie ma nikogo :D

A jak wygląda sprawa z piwem bezalkoholowych? Szkodzi czy można wypić czasem? Bo ja to nie tęsknię za %, bardziej za smakiem tego szlachetnego trunku :)

Ostatnia edycja:
lepiej sobie daruj, tym bardziej, że badania niedługo :)
jakoś wytrzymasz, mi też na początku było ciężko tym bardziej jak każdy w koło pije piwko a Ty siedzisz przy wodzie jak menda hehe

zapewne ktoś się znajdzie i ze szczecina, temat powstał w sosnowcu a rozszerzył się na całą Polske, też znalazłem kilku sprzymierzeńców z Rzeszowa :)

lepiej sobie daruj, tym bardziej, że badania niedługo :)
jakoś wytrzymasz, mi też na początku było ciężko tym bardziej jak każdy w koło pije piwko a Ty siedzisz przy wodzie jak menda hehe

zapewne ktoś się znajdzie i ze szczecina, temat powstał w sosnowcu a rozszerzył się na całą Polske, też znalazłem kilku sprzymierzeńców z Rzeszowa :)

No to Warka zero zostaje :D
Ten Sosnowiec jak się naczytalem to gruba patologia

dokładnie, jak się wybierałem na badania też byłem trochę przerażony ale miłe zaskoczenie :)
gdyby nie czekanie 2 h do lekarza orzecznika to wszystko bym obskoczył w godzine :)

Jest wyrok P.J. zabrane na 6 miesięcy.Od daty kiedy wyrok się uprawomocni. Grzywna łącznie na skarb państwa 710 zł.I co dalej ? [Wrocław]

Kiedy dostane skierowanie WOMP

Tego Ci nikt dokladnie nie powie. Napewno wczesniej niz za 6 miesiecy. Moze to byc za miesiac, dwa lub trzy. Poczekaj na uprawomocnienie i ew skontaktuj sie z WK to Ci moze cos powiedza

K.S.1983 napisał:
Jest wyrok P.J. zabrane na 6 miesięcy.Od daty kiedy wyrok się uprawomocni. Grzywna łącznie na skarb państwa 710 zł.I co dalej ? [Wrocław]
dlaczego od kiedy uprawomocni się wyrok ?
jeżeli oddałeś przy kontroli PJ to od tego dnia liczy Ci się okres zatrzymania i w piśmie z sądu będzie adnotacja w tej kwestii że zaliczają CI okres od kiedy zostało zatrzymane.
mi zatrzymali 17 lipca i od 17 lipca mi leci 3 lata.

Nie wiem w piśmie z sądu nic nie pisze od kiedy do kiedy.I dlatego od razu dzwoniłem do sądu i pani powiedziała że po uprawomocnieniu się wyrok przyślą mi info.Na jaki nr.konta mam wpłacić kase.I wtedy mam zadzwonić jeszcze raz do niej podać jej Syg.akt i w tedy mi powie od kiedy się liczy te 6 miesięcy ?

Zgodnie z postanowieniami ustaw karnych jeżeli dokument uprawniający do prowadzenia pojazdów został uprzednio zatrzymany (na etapie śledztwa), to okres zatrzymania zalicza się na poczet orzeczonego zakazu ( art. 63 § 2 kodeksu karnego i art. 276 kodeksu postępowania karnego)

do 9 czerwca to spokojnie zbijesz :)
pamiętaj tylko o zdrowym odżywianiu bo to też ma kolosalny wpływ na wątrobe, bo jak ktoś nie pije ale je schabowe golonki często to też się odbija na wątrobie

ale to nieprawda

Tutaj byla reklama powiedz jak Ci przyjdzie o
rzeczenie napisz na email

Ostatnia edycja:
bo mnie jassnyszlag trafi bez prawka

Miałem 0,27 mg czyli 0,55 promila jakby nie pomoc mojej sąsiadki to bym był bez prawka 3 lata

Ostatnia edycja:
norek74 napisał:
to jest chory
kraj

Masz racje.Mnie zastanawia które orzeczenie jest ważniejsze Sądu czy Lek.WOMPU mam wrażenie że te drugie.

jak dostane papier na pewno sie podzielę informacją :) no to Ty masz rok a ja mam 3 lata :/ mam nadzieje, że się wyjaśni ta sprawa z alkolockiem bo też już pierdolca dostaje ... gdzie tylko chce jechać żona musi mi dupe wozić :/

jak dostane papier na pewno sie podzielę informacją :) no to Ty masz rok a ja mam 3 lata :/ mam nadzieje, że się wyjaśni ta sprawa z alkolockiem bo też już pierdolca dostaje ... gdzie tylko chce jechać żona musi mi dupe wozić :/

musiałeś mieć sporo?czy też tak jak ja?

mając ponad pól promila to jest przestepstwo(na pewno każdy z forum o tym wie)jakby nie pomoc znajomej,że istnieje cos takiego jak warunkowe umorzenie postepowania to k...trzy lata i 6700 kary do zaplacenia bo tak zaproponował szanowny prokurator.Bedąc u niego powiedział,żebym pisał zażalenie......a niby od czego jak to jest najmniejsza kara.w ciul..mnie robił,ale nie powiedział,że istnieje coś takiego bo k....wa nikt tego nie powie co Ci przysługuje, to jest chory kraj zapłaciłem 1500 zł plus 150 koszta sądowe i to jest całe g w porównaniu z tym co proponował.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót