Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
norek a badania w obu przypadkach robiłeś na czczo ? bo po posiłku wyniki wychodzą różne.
może źle się odżywiasz i dlatego wyniki są jakie są - nie tylko alkohol ma wpływ na stan wątroby

norek74 napisał:
brałem sylimarol ,ale to chyba nie wystarcza:mad:

kup ostropest w proszku bierz 2 łyzki dziennie do jogurtu
plus tak jak napisała iwona

szanowni forumowicze,mam kare do 12 grudnia ,czy ktoś mi poradzi,nie zarejestrowalem sie jeszcze bo sie boje skierowanie przyszło mi 20 kwietnia,czy nie będzie za póżno?,czy uznają to skierowanie?bo tu sie czyta różne rzeczy,mam za wysokie gamma i po prostu wole poczekac.CZY DOBRZE ROBIE/?
SAM K..... NIE WIEM CO MAM ROBIĆ czy sie rejestrować czy nie? prosze odpowiedzcie, pozdrawiam Was wszystkich
w tej niedoli

Ostatnia edycja:
tutajbyłareklama napisał:
norek a badania w obu przypadkach robiłeś na czczo ? bo po posiłku wyniki wychodzą różne.
może źle się odżywiasz i dlatego wyniki są jakie są - nie tylko alkohol ma wpływ na stan wątroby

obydwa badania na czczo i nic nie spadło a nawet wzrosło ,zero alkoholu ,ale podjeść sobie lubie,waże 85 kg mam 180 w nie sądze ,że to że lubię schabowe może tak podnieśc gttp tym bardziej ,że czytalem ,ze tylko alkohol lub kamienie na woreczku podnoszą ten enzym[ale ja ich chyba nie mam] Pozdrrawiam,daj znać jak Ci przyjdzie orzeczenie ,bo ja też k...... do Rzeszowa musze jechać

to się ciesz, że do Rzeszowa a nie do sosnowca :P bo w Rzeszowie jest OK :) skąd jesteś ? psychotesty masz czy musisz zrobić i masz na skierowaniu że psycho w WOMP ? czy mozna gdzie indziej

Okuliste masz na 100%, wszyscy dostaja z urzędu :) laryngolog juz nie koniecznie, ja nie miałem ale znowu miałem EKG a większość osob tego nie ma.
zależy od widzi misie przy rejestracji.

A ja sobie sprytnie wymyśliłam, że wcześniej zrobię i przyjadę już z zaświadczeniem. Dzięki za info, byłaby wtopa.
Kurcze, znacznie mi się wzrok pogorszył, co wyjdzie na pewno u okulisty. I co wtedy? Każe mi wrócić z okularami i dopiero wyda orzeczenie? :D

norek74 napisał:
szanowni forumowicze,mam kare do 12 grudnia ,czy ktoś mi poradzi,nie zarejestrowalem sie jeszcze bo sie boje skierowanie przyszło mi 20 kwietnia,czy nie będzie za póżno?,czy uznają to skierowanie?bo tu sie czyta różne rzeczy,mam za wysokie gamma i po prostu wole poczekac.CZY DOBRZE ROBIE/?
SAM K..... NIE WIEM CO MAM ROBIĆ czy sie rejestrować czy nie? prosze odpowiedzcie, pozdrawiam Was wszystkich
w tej niedoli

No to raczej pędem, masz 1 miesiąc od odebrania skierowania na zrobienie tego badania:!:

BlondeAngry napisał:
No to raczej pędem, masz 1 miesiąc od odebrania skierowania na zrobienie tego badania:!:
To ze na skierowaniu jest napisane ze ma je wykonac w ciagu miesiaca w praktyce wyglada zupelnie inaczej. Spokojnie. Zrob sobie prywatnie badanie na ggtp i jesli bedzie juz ok to w ten czas sie zarejestruj do womp. Nic sie nie stanie jesli minie 30 dni. Skierowanie bedzie wazne nawet po 3 miesiacach

No ja jednak wolałabym nie trafić na upierdliwego starostę, który mi z tego powodu nie wyda prawa jazdy, bo już cierpię od roku i chcę wreszcie pojechać sobie przed siebie moją kochaną czarną mambą.

Podczas procesu i wszystkiego, czego doświadczyłam przez jeden błąd, choć uważam, że jego zrobiono z tego aferę na skalę krajową, wiem, że jak tylko mogą Cię w takiej sytuacji udupić, to chętnie to zrobią. Jesteśmy wszyscy alkoholikami, a ja ćpunką, czy precyzując lekomanką. Koń by się uśmiał.

Gdy ja miałam we krwi substancję psychotropową, to mam zrobić jakieś szczególne badania krwi przez wompem? W rejestracji mi nic takiego nie powiedzieli wymieniając, co mam przywieźć. Za to wiele innych papierów....... Dobrze, że nie każą mi przywozić kartotek ze wszystkich możliwych poradni, w których w życiu byłam :D

Mozesz sobie zrobic kontrolnie morfologie, ggtp i cukier ale w womp i tak jak przywieziesz wyniki to oni swoje badania wykonaja

Witam, właśnie odebrałem wyniki - czekałem 7 dni roboczych na list - brak przeciwskazań - 5 lat

BlondeAngry napisał:
A ja sobie sprytnie wymyśliłam, że wcześniej zrobię i przyjadę już z zaświadczeniem. Dzięki za info, byłaby wtopa.
Kurcze, znacznie mi się wzrok pogorszył, co wyjdzie na pewno u okulisty. I co wtedy? Każe mi wrócić z okularami i dopiero wyda orzeczenie? :D

ja na badaniu i okulisty miałem soczewki, powiedziałem że mam soczewki a ona sie tylko pyta jaka wada to mówie że -0,5, nie kazała ściągać nic tylko zakryć prawe oko lewe oko, póżniej jakieś cyferki jak na psychotestach czerwone kropki na tle zielonych i ok wszystko OK.

BlondeAngry napisał:

mi zabrali w lipcu a badania robiłem teraz w maju i jakiegoś problemu nie ma, więc nie ma co się spinać i iść na siłe.
ważne, żeby się zmieścic w 12 miesiacach.

mi zabrali w lipcu a badania robiłem teraz w maju i jakiegoś problemu nie ma, więc nie ma co się spinać i iść na siłe.
ważne, żeby się zmieścic w 12 miesiacach.

jestem z Krosna badania psycho moge zrobić w swoim miescie.pogratulować orzeczenia.A Ty kiedy sie rejestrowałeś do Rzeszowa? czy trzeba coś dodatkowo jakieś zaświadczenie od lekarza rodzinnego,ile czekałeś po rejestracji/?

Ostatnia edycja:
Norek nic nie trzeba więcej oprócz dowodu i skierowania no i portfela. Mi Pani powiedziała podczas telefonicznej rejestracji, ze jeśli byłem w wojsku żebym wziął książeczkę wojskową. Od momentu telefonu do momentu badań minęło u mnie około 5 tygodni. Jakiś większych kolejek w Rzeszowie nie ma ale jak możesz to psychotesty zrób sobie wcześniej u siebie.

dokładnie, ja czekałem jakieś 3 tygodnie od rejestracji na termin. z tą książeczką to też niby trzeba wsiąść a nawet nikt nie zaglądał do niej - zapytała mnie tylko jaka kategorie miałem na badaniach do wojska i nie sprawdzała tylko na słowo że dostałem A.
co do badań psycho to ja robiłem w Przeworsku Badania psychotechniczne - Pracownia Psychologiczna Psycho-Test ale u Ciebie też niedaleko ta firma robi i na prawde miło :) 150zł biorą.

I nikt nie zwracał uwagi na termin skierowania?

norek74 napisał:
I nikt nie zwracał uwagi na termin skierowania?

Wazne ze masz skierowanie. Jesli by tak na to patrzyli to by nie szlo zrobic badan bo w wiekszosci przypadkow na badania od rejestracji trzeba czekac ponad miesiac. Idz jak bedziesz gotowy

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót