banowanie niezgodne z regulaminem

• Autor wątku Autor wątku Tra
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
,, dzieciaku '' na priv za orzeczenie mojej winy na podsatwie tego co mowi operator A7 , do mnie tenze op nie na priv-przy wszystkich pisze teksty jak np,, lecz sie" a inny op rowniez publicznie nazywa mnie ,, gangrena" przy czym chyba moja glowna wina jest prezentowanie na czacie pogladow katolickich

Tra napisał:
sparwa nie wyjasniona poniewaz [...] innym uzytkownikom-katolikom rowniez nie podoba sie postawa tamtejszego admina i to ze banuja ich za nic

Domyślam się , że to sprawa życia i śmierci :lol:

Za obrażanie użytkowników na PW też można zostać zbanowanym :ok:

Przypominam, że to jest forum prawne, a nie jakiś tam czat.
Na pogaduszki przenieście się na GG.
"Tra" - uważaj bo dam 'bana' i będzie płacz.

pudica dziewczyno problem ty masz z czytaniem ze zrozumieniem, pisalam ze zadnych regul nie naruszylam
Nie mam absolutnie żadnych.
Bystrość interpretacji, jak widzę u Ciebie jest dość kiepska. Napisałam,że wg admina możesz łamać regulamin. Co z resztą, @Lucanus już wyjaśnił.
Chciałas odpowiedz - otrzymałaś ją, użytkownicy poświęcili czas,odpowiadając na Twoje pytania, a że odpowiedzi nie są takie, jakich oczekiwałaś - cóż...

Nie rozumiem,po co z uporem maniaka wstrzeliwujesz się na forum z którego wypraszają Cię?Skoro to jest katolik.pl to należy spodziewać się określonych ludzi i ich poglądów.
Przypuszczam że na stronie apostatów lub ateistów fanatyczni katolicy też są banowani.

Powrót