S
sabina 84
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Mam takie pytanie 8 lat temu zerwalam umowe z operatorem komorkowym po pewnym czasie przyszly mi 2 upomnienia z firmy windykacyjnej a na tym sie zakonczylo az tu nagle pare dni temu przyszlo mi wezwanie do komornika sadowego ze mam wyrok z sadu z lublina ze mam zaplacic ale ja jestem w trudnej sytuacji bo nigdzie nie pracuje utrzymuje mnie mam i nadodatek jeszcze jestem samotna matka nie mam alimentow mieszka w domu mojego brata i tam nie ma nic mojego byla u komornika i napisalam oswiadczenie ze nic nie posiadam i teraz komornik ma przyjechac do domu i zobaczyc czy zeczywiscie jest tak jak napisalam co moze komornik zabrac jezeli w domu nic nie ma poza stara lodowka starymi meblami mamy i telewizora ktory kupil moj tata ale niedawno zmarl do pracy w naj blizszym czasie tez nie dam rady isc zeby splacic ten dlug choc by w ratach bo mam male dziecko i nie mam go kto przypilnowac a i jeszcze jedno pytanie czy ta sprawa czasem nie jest juz przedawniona bo gdzies czytalam ze takie sprawy ulegaja przedawnieniu po 3 latach bardzo prosze o odpowiedz to dla mnie bardzo wazne