B
brdsrcrspkt
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam. Od kilkunastu lat mam problem z firmą windykacyjną, która próbuje ściągnąć ze mnie dług, który w rzeczywistości nie istnieje. w 2001 roku, miałam wtedy 3 lata, pojawił się pierwszy list wzywający do zapłaty kwoty 366,58 (od tego roku, az do 2016 listy przychodziły z nieistniejącej już teraz firmy, bodajże ***, nie jestem pewna jej nazwy, jednak od roku 2016 rzekomy dług przejęła firma ***). Od 2016 praktycznie co miesiąc jestem nękana jakimiś głupimi pismami ugodowymi i telefonami od konsultantów firmy, którzy swoją drogą potrafią bezczelnie śmiać się w słuchawkę i wmawiać mi, że jakimś cudem jako 3 letnie dziecko zaciągnęłam tak potężny dług. Do sedna, postanowiłam założyć konto w banku jednak wyczytałam, że możliwe jest aby taka firma ściągała z niego moje pieniądze, które będą spłatą rzekomego długu, czy jest taka możliwość? Nie wiem co mam robić, jestem w kropce, nie wiem jak odnieść się do takich ludzi, nigdy nie miałam styczności z podobnymi firmami, czy ktoś byłby w stanie doradzić mi, jakie dalsze kroki powinnam podjąć?
moderacja
moderacja
Ostatnią edycję dokonał moderator: