I
inka2166
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
witam otrzymałam blokadę konta na allegro uzasadnienie jakie mi podali to to ze spadła mi ocena sprzedaży
z 5.0 na 4.7 i tylko w sekcji jakoś towaru pozostałe oceny były na poziomie 4.8 i 4.9
poprosiłam allegro o wyjaśnienie ten zaś uzasadnił
ze moj spadek ocen trwa od kilku tygodni i zle wpływa na wizerunek platformy i nie odblokują konta
prosiłam o dalsze wyjaśnienie szczegółowe ale pani z działu sekcji kierownictwa odpisała ze jest to decyzja ostateczna i nie udzieli innych mi wyjaśnień
byłam w szoku
n a allegro byłam mocną osobą sprzedawałam na obroty okolo 130 tys miesiecznie
poszłam do prawnika ten zaś poinformował mnie ze jest orzecznictwo sądu
prawomocne akt AmC 13254/12
który informuje ze z taki powód jest niezgodny z prawem i narusza rażąco interesy konsumenta
czy ktoś miał taki problem ?
ja juz robie pozew
gdyz moja działalność po 10 latach została wylączona w ciagu 1 sekundy za powod ktory jest normalnie jakim dla mnie zartem
z 5.0 na 4.7 i tylko w sekcji jakoś towaru pozostałe oceny były na poziomie 4.8 i 4.9
poprosiłam allegro o wyjaśnienie ten zaś uzasadnił
ze moj spadek ocen trwa od kilku tygodni i zle wpływa na wizerunek platformy i nie odblokują konta
prosiłam o dalsze wyjaśnienie szczegółowe ale pani z działu sekcji kierownictwa odpisała ze jest to decyzja ostateczna i nie udzieli innych mi wyjaśnień
byłam w szoku
n a allegro byłam mocną osobą sprzedawałam na obroty okolo 130 tys miesiecznie
poszłam do prawnika ten zaś poinformował mnie ze jest orzecznictwo sądu
prawomocne akt AmC 13254/12
który informuje ze z taki powód jest niezgodny z prawem i narusza rażąco interesy konsumenta
czy ktoś miał taki problem ?
ja juz robie pozew
gdyz moja działalność po 10 latach została wylączona w ciagu 1 sekundy za powod ktory jest normalnie jakim dla mnie zartem
Ostatnia edycja: