M
Mitolaj14
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam państwa !
Mam problem z serisem allegro gdyż zablokowali mi konto w ich serwisie.
Moja matka miała kiedyś konto na allegro (marzena901) , lecz niestety zostało ono zablokowane z powodu niewyjaśnionego "niby" niesłusznego negatywa ode mnie dla sprzedawcy części motocyklowych... Oszukał mnie, zero kontaktu, sprzedał mi popsutą część, a ja wystawiłem mu negatywa, w komentarzu zwrotnym napisał mi, że "gdybym się do nich odezwał to oni by mi tą część wymienili, lecz niestety tak jak wyżej napisałem (zero kontaktu)..
No dobra, założyłem sobie 2 konto (Mitolaj14) tym razem na moje dane i pewnego dnia zalogowałem się najpierw na moje konto (nowe "Mitolaj14") a potem na konto stare ("marzena901"), (chciałem zobaczyć pewną transakcję), korzystając z tego samego IP. A drugiego dnia zobaczyłem : "Twoje konto w serwisie allegro zostało zablokowane".
Napisałem im email i w odpowiedzi dostałem to :
Dziękuję za wiadomość i przepraszam za zwłokę w odpowiedzi.
Informuję, że konto "Mitolaj14" zostało zablokowane z powodu korzystania z wielu kont niezgodnie z Regulaminem Serwisu, co oznacza naruszenie artykułu 2.12.
Ponadto dostępne nam dane wykazują, że z korzystał Pan także z innego konta w Serwisie ("marzena901"), które zostało zawieszone, a jego blokada nie została dotąd wyjaśniona. Stanowi to naruszenie artykułów 2.13 oraz 8.6 naszego Regulaminu.
W związku z powyższym proszę o wyjaśnienie blokady konta "marzena901".
-----------------------------------------------------------------------
Nie zalegałem z zapłatami, miałem 30 pozytywów a 0 negatywów...
Cały czas pisze do nich e-mail'e lecz oni nie odpisują...
Sam juz nie wiem co mam robić...
Pomóżcie proszę ! Liczę na same poważne odpowiedzi !
Proszę jeszcze raz o pomoc !
Pozdrawiam.
Mam problem z serisem allegro gdyż zablokowali mi konto w ich serwisie.
Moja matka miała kiedyś konto na allegro (marzena901) , lecz niestety zostało ono zablokowane z powodu niewyjaśnionego "niby" niesłusznego negatywa ode mnie dla sprzedawcy części motocyklowych... Oszukał mnie, zero kontaktu, sprzedał mi popsutą część, a ja wystawiłem mu negatywa, w komentarzu zwrotnym napisał mi, że "gdybym się do nich odezwał to oni by mi tą część wymienili, lecz niestety tak jak wyżej napisałem (zero kontaktu)..
No dobra, założyłem sobie 2 konto (Mitolaj14) tym razem na moje dane i pewnego dnia zalogowałem się najpierw na moje konto (nowe "Mitolaj14") a potem na konto stare ("marzena901"), (chciałem zobaczyć pewną transakcję), korzystając z tego samego IP. A drugiego dnia zobaczyłem : "Twoje konto w serwisie allegro zostało zablokowane".
Napisałem im email i w odpowiedzi dostałem to :
Dziękuję za wiadomość i przepraszam za zwłokę w odpowiedzi.
Informuję, że konto "Mitolaj14" zostało zablokowane z powodu korzystania z wielu kont niezgodnie z Regulaminem Serwisu, co oznacza naruszenie artykułu 2.12.
Ponadto dostępne nam dane wykazują, że z korzystał Pan także z innego konta w Serwisie ("marzena901"), które zostało zawieszone, a jego blokada nie została dotąd wyjaśniona. Stanowi to naruszenie artykułów 2.13 oraz 8.6 naszego Regulaminu.
W związku z powyższym proszę o wyjaśnienie blokady konta "marzena901".
-----------------------------------------------------------------------
Nie zalegałem z zapłatami, miałem 30 pozytywów a 0 negatywów...
Cały czas pisze do nich e-mail'e lecz oni nie odpisują...
Sam juz nie wiem co mam robić...
Pomóżcie proszę ! Liczę na same poważne odpowiedzi !
Proszę jeszcze raz o pomoc !
Pozdrawiam.