K
kicker0111
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam, jestem twórcą jak i administratorem pewnego serwisu łączącego aktualnie około 200 tys zarejestrowanych użytkowników. Niektóre części, albo raczej funkcjie serisu dostepne są po opłaceniu abonamentu konta premium. Nie trzeba tu tłumaczyć konkretnie o co chodzi, ale jedną z funkcji jest otrzymywanie informacji. Dany użytkownik widzi tylko 10 ostatnich wiadomości, a im więcej ich uzbiera, tym więcej otrzyma punktów.
Czy mogę coś zrobić, gdy ktoś stworzył program, który za użytkownika loguje się w serwisie i zapisuje wysłane informacje w razie nieobecności człowieka przy PC. Dodatkowo program sprzedawany jest po cenie kilkukrotnie niższej niż konto premium. W mym mniemaniu naraza mnie to na straty, gdyz spora cześć ludzi zamiast kupować premium będzie oszukiwać.
Czy mogę coś zrobić, gdy ktoś stworzył program, który za użytkownika loguje się w serwisie i zapisuje wysłane informacje w razie nieobecności człowieka przy PC. Dodatkowo program sprzedawany jest po cenie kilkukrotnie niższej niż konto premium. W mym mniemaniu naraza mnie to na straty, gdyz spora cześć ludzi zamiast kupować premium będzie oszukiwać.