Bot?

• Autor wątku Autor wątku kicker0111
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kicker0111

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam, jestem twórcą jak i administratorem pewnego serwisu łączącego aktualnie około 200 tys zarejestrowanych użytkowników. Niektóre części, albo raczej funkcjie serisu dostepne są po opłaceniu abonamentu konta premium. Nie trzeba tu tłumaczyć konkretnie o co chodzi, ale jedną z funkcji jest otrzymywanie informacji. Dany użytkownik widzi tylko 10 ostatnich wiadomości, a im więcej ich uzbiera, tym więcej otrzyma punktów.

Czy mogę coś zrobić, gdy ktoś stworzył program, który za użytkownika loguje się w serwisie i zapisuje wysłane informacje w razie nieobecności człowieka przy PC. Dodatkowo program sprzedawany jest po cenie kilkukrotnie niższej niż konto premium. W mym mniemaniu naraza mnie to na straty, gdyz spora cześć ludzi zamiast kupować premium będzie oszukiwać.

Możesz, ale to nie jest sprawa na forum.

Mało satysfakvcjonująca odpowiedź. Przecież jakby nie patrzeć każdy używajacy program monitoruje swoje konto, a zbieranie tych informacji nie jest nielegalne.

Skoro tak uważasz, to czemu zadałeś to pytanie w tym miejscu ?

Bo jak widac mam za jak i przeciw i nie chce wyjsc na glupka, czy przypadkiem poniesc strat...

Powrót