Brak faktur - umowa z Multimo

• Autor wątku Autor wątku Piotruś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Piotruś

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam wszystkich. Mam problem jak w temacie.
Podpisałem umowę przedłużającą z Multimo na kolejny rok. W nowej "promocji" była zmiana polegająca na tym, iż zamiast faktury papierowej mieli przysłać elektroniczną na meila bym sobie sam wydrukował. Za papier do domu trzeba było dopłacić. W czasie rozmów z paniami z BOA uzgodniliśmy, że dostane najprawdopodobniej - wygodniejszą dla mnie - fakturę papierową /bezpłatnie - bo przedłużam umowę z nimi mimo iż miałem nieco lepszą opcje innego dostawcy/. I od tej pory cisza. Żadnych faktur. Po e-meilu ponaglającym - wynik telefon od pani z BOA że Okej, że mam czekać. Następny meil /4.06. br./ bo zero faktur i odp. na mój meil z BOA Multimo 16.06 br. cytuje bo krótki:) :
"Witam, informuję ,że aneks wszedł w życie 28.05.2009, zaś faktura eko - na @ wg podpisanego aneksu zostanie wygenerowana w najblizszych dniach.

Pozdrawiam - Podpis Pani z BOA

Biuro Obsługi Abonenta MULTIMO
Infolinia: 0801 777 666
boa@multimo.pl
www.multimo.pl

* Powyższa wiadomość została wygenerowana automatycznie, prosimy na nią nie
odpowiadać. W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z Biurem Obsługi
Abonenta MULTIMO."

No i czekam.....

Kontakt z BOA Multimo to paranoja, 20 minut ostatnio czekałem przy słuchawce i odpuściłem. Poszedł następny meil ... i tak sie ganiam z nimi od 28.05.2009. Nadmieniam najważniejsze - internet mam cały czas w takiej opcji jak zamówiona nawet muszę powiedzieć, że stabilniej chodzi po przedłużeniu umowy:D . Co robić z tym "fantem"? Boje sie , że do faktury zbiorczej lub kilku zaległych doliczą jakąś kwotę za opóźnienie albo nie daj Boże komornika mi przyślą. Ale przecież z drugiej strony nie mam podstawy do zapłaty /kwota, konto gdzie przelać/ nawet f-ry pro forma.

Powrót