D
DonRafaello
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 1 417
czy nie posiadanie meldunku w miejscu zamieszkania wiąże się z jakąś karą?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Skoro upierasz się to oświeć nas o jakich sankcjach myślisz. Nie zasłaniaj się rzeką.Kanas napisał:To zależy. ...
Od 01.01.2013, a póki co od 01.01.2018 nie będzie obowiązku meldunkowegoDonRafaello napisał:... od kiedy one nie funkcjonują?
To nie są sankcje z tytuły obowiązku meldunkowego. Mylisz z konsekwencjami podania nieprawidłowego adresu.Kanas napisał:Taki przykład ...
Nie, nie mylę. Przecież wyraźnie napisałem;LeszsekS napisał:To nie są sankcje z tytuły obowiązku meldunkowego. Mylisz z konsekwencjami podania nieprawidłowego adresu.
Odpowiedziałem również, że brak zameldowania w faktycznym miejscu zamieszkania nie wiąże się z żadną karą.Kanas napisał:Brak wywiązania się z obowiązku może skutkować przykrymi konsekwencjami.
Przecież to zrobiłem.LeszsekS napisał:Następnym razem zamiast enigmatycznej odpowiedzi wyjaśnij jak w poście powyżej
Odpowiedź;DonRafaello napisał:czy nie posiadanie meldunku w miejscu zamieszkania wiąże się z jakąś karą?
Kanas napisał:
Tu się muszę zgodzić. Mogłem zamiast tekstu "temat rzeka", zaproponować poczytania troszkę forum na tematy związane z zameldowaniem. Mój błąd.LeszsekS napisał:Nie prowokuj zbędnej dyskusji.
Proszę, albo udajesz albo nie rozumiesz o czym piszę, wróć do postu #13 .Kanas napisał:Przecież to zrobiłem. ...
Ee... bez przesadyDonRafaello napisał:"idziecie po bandzie"
DonRafaello napisał:odpowie ktoś mi w końcu kiedy kary za brak meldunku w miejscu zamieszkania stały się nieobowiązujące?
Jak już zostało napisane. Nikt grzywny na Ciebie nie nałoży za brak zameldowania w miejscu zamieszkania.LeszsekS napisał:Od 01.01.2013