K
Knyaz-KV
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Dzien dobry!
Mam kilka pytan, moze ktos zna odpowiedz.
Ile lat dostane jesli:
1. W celu samoobrony potne czlowieka nozem ktory nie bedzie mial noza?
2. W celu samoobrony potne czlowieka nozem ktory bedzie mial noz?
3. W celu samoobrony zabije czlowieka nozem ktory nie bedzie mial noza?
4. W celu samoobrony zabije czlowieka nozem ktory bedzie mial noz?
5. Bede posiadal pistolet ktory strzela gumowa kula (jest dozwolony w Rosj dla zwyklych ludziei, ale nie jest dozwolony w Polsce dla zwyklych ludzie)?
6. W celu samoobrony zranie czlowieka (bez kalectwa, tylko obezwladne) takim pistoletem ktory nie jest dozwolony zwyklym ludziom w Polsce (chyba ochroniarze moga go uzywac)?
7. W celu samoobrony zabije czlowieka takim pistoletem, ktory nie jest dozwolony zwyklym ludziom w Polsce (chyba ochroniarze moga go uzywac)?
Jestem obcokrajowcem, mam zezwolenie na zamieszkanie na territorium RP na czas oznaczony.
Dziekuje.
Mam kilka pytan, moze ktos zna odpowiedz.
Ile lat dostane jesli:
1. W celu samoobrony potne czlowieka nozem ktory nie bedzie mial noza?
2. W celu samoobrony potne czlowieka nozem ktory bedzie mial noz?
3. W celu samoobrony zabije czlowieka nozem ktory nie bedzie mial noza?
4. W celu samoobrony zabije czlowieka nozem ktory bedzie mial noz?
5. Bede posiadal pistolet ktory strzela gumowa kula (jest dozwolony w Rosj dla zwyklych ludziei, ale nie jest dozwolony w Polsce dla zwyklych ludzie)?
6. W celu samoobrony zranie czlowieka (bez kalectwa, tylko obezwladne) takim pistoletem ktory nie jest dozwolony zwyklym ludziom w Polsce (chyba ochroniarze moga go uzywac)?
7. W celu samoobrony zabije czlowieka takim pistoletem, ktory nie jest dozwolony zwyklym ludziom w Polsce (chyba ochroniarze moga go uzywac)?
Jestem obcokrajowcem, mam zezwolenie na zamieszkanie na territorium RP na czas oznaczony.
Dziekuje.