M
michal123x
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Dzien dobry. Z miejsca chcialbym poprosic o merytoryke i brak oceniania tego co zrobilem. Przedwczoraj mocno poimprezowalismy z kolegami w centrum Bukaresztu, w pewnym momencie urwalem sie im i wyladowalem w domu towarzyskim. Generalnie wszystko pamietam, wylaczajac moze 10 minut, jednak ze wzgledu na to ze nie jestem pewny paru chwil swojego pobytu tam, a dowod osobisty mialem w kieszeni spodni, chcialbym zapytac czy jestem narazony na wziecie na moj dowod jakiejs chwilowki w Rumunii i jezeli tak to jakie akcje moge podjac? Dodam tylko, ze i tak tam przeplacilem bo wydalem ok. 1500zl, natomiast nie wyzerowali mi konta ani nic z tych rzeczy i przez zdecydowana wiekszosc czasu bylem swiadomy, wydaje mi sie tylko ze na 10-15 minut po skonczeniu z kobieta mi sie "przysnelo".
Dowod po tym jak sie obudzilem byl w portfelu, nie jestem w stanie powiedziec czy w tym samym miejscu co wczesniej.
Dowod po tym jak sie obudzilem byl w portfelu, nie jestem w stanie powiedziec czy w tym samym miejscu co wczesniej.
Ostatnią edycję dokonał moderator: