Chwilowki w Rumunii

• Autor wątku Autor wątku michal123x
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

michal123x

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Dzien dobry. Z miejsca chcialbym poprosic o merytoryke i brak oceniania tego co zrobilem. Przedwczoraj mocno poimprezowalismy z kolegami w centrum Bukaresztu, w pewnym momencie urwalem sie im i wyladowalem w domu towarzyskim. Generalnie wszystko pamietam, wylaczajac moze 10 minut, jednak ze wzgledu na to ze nie jestem pewny paru chwil swojego pobytu tam, a dowod osobisty mialem w kieszeni spodni, chcialbym zapytac czy jestem narazony na wziecie na moj dowod jakiejs chwilowki w Rumunii i jezeli tak to jakie akcje moge podjac? Dodam tylko, ze i tak tam przeplacilem bo wydalem ok. 1500zl, natomiast nie wyzerowali mi konta ani nic z tych rzeczy i przez zdecydowana wiekszosc czasu bylem swiadomy, wydaje mi sie tylko ze na 10-15 minut po skonczeniu z kobieta mi sie "przysnelo".

Dowod po tym jak sie obudzilem byl w portfelu, nie jestem w stanie powiedziec czy w tym samym miejscu co wczesniej.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
O Matko i Córko! No to pięknie się załatwiłeś, nie ma co..

To znaczy? Jesli chodzi o te 1500zl to trudno, wolalbym zeby to sie nie wydarzylo ale na szczescie mnie stac. Gdyby mnie wciagneli na jakas piramide z dziesiatek tysiecy zl to juz by jednak zabolalo stad moje pytanie. W Polsce z tego co kojarze to nie da sie wziac chwilowki nie bedac rezydentem kraju, ale info o Rumunii nie moge znalezc. Chcialbym sie po prostu upewnic, bo tez mam calkowita swiadomosc co do tego co dzialo sie po tym „krotkim snie” wiec na pewno gdyby kazali mi cokolwiek podpisac to bym to pamietal. Jezeli nie mogli niczego zaciagnac na sam dowod to powinienem byc bezpieczny. Paszportu tez ze soba nie mialem.

Powrót