A
Akte
Problemów w ZK? Nie kojarzę żadnych przepisów mówiących o jakimś limicie środków na koncie skazanego więc nie powinieneś mieć żadnych problemów - chyba, że wśród osadzonych
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
creative_uk napisał:aha i czy osoba odwiedzajaca(siostra)tez moze wziasc nieograniczona ilosc piniedzy na widzenie?tzn beda przyjezdzac raz na kilka miesiecy i na taki okres czasu musze kupic sobie wsyztsko-tez nieproblem?
:wow: powiedziałabym nawet, że bardzo dużocreative_uk napisał:5kg kawy(bo duzo jej pije)
creative_uk napisał:i dnosnie wypisek mam pytanie.
jesli siastra wplaci mi np5tys zl to zabiora mi tylko 100zl?na zelazna?
i wtedy zate 4900zl tez nie bede mogl zrobic porzadnych zakopow?
Ale co, bo nie rozumiem? Ty zgodnie z:creative_uk napisał:Aktealeta kawa na 3-4 miesiace wiec??
Art. 113a. § 1. Skazany ma prawo co najmniej trzy razy w miesiącu dokonywać zakupów artykułów żywnościowych i wyrobów tytoniowych oraz innych artykułów dopuszczonych do sprzedaży w zakładzie karnym, za środki pieniężne pozostające do jego dyspozycji w depozycie. Skazana, o której mowa w art. 87 § 3 i 4, ma prawo do dokonywania dodatkowych zakupów artykułów żywnościowych.
-> KKWcreative_uk napisał:einhander-coty bys zabral ze soba?
creative_uk napisał:czyli rozumujac na moj nieskaplikowany mozg jesli sioatra wplaci mi to wtedy 3 razy w miesiacu moge dokonywac zakopow?
creative_uk napisał:jesli wplacinp.5000zlto zabiora 100zl?czy jak to dziala?