M
madziulla333
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Też niestety mam nie przyjemność z tą firmą. Dzwoniła do mnie Pani tydzień temu z informacją, że wygrałam w konkursie ekskluzywną włoską bieliznę o wartości 80zł, tylko że muszę pokryć koszty wysyłki z Włoch o wartości 19,90 zł. Po czym opowiadała o jakimś abonamencie w którym będę otrzymywać bielizne w promocyjnej cenie 40 zł. Ja powiedziałam że nie zgadzam się na ten abonament i chce z tego zrezygnować na co ta Pani powiedziała że mam 10dni na rezygnację i że mam najpierw spróbować tą bieliznę i potem mogę zadzwonić na biuro obsługi klienta i to odwołać. Więc wczoraj przyszła do mnie ta przesyłka, zadzwoniłam dzisiaj do biura obsługi i powiedziałam tej Pani że nie chcę więcej otrzymywać tej gownianej bielizny. Najpierw Pani powiedziała że dobrze że dzisiaj dzwonię bo mają specjalną promocję -30% . Od razu jej powiedziałam że już nic mnie od ich firmy nie interesuje i nie chcę dostawać żadnych przesylek. Kobieta bardzo się zdenerwowala. Po czym powiedziała że sprawa jest załatwiona tylko muszę zapłacić to 19,90 zl i wiecej nie będę otrzymywać tej bielizny. Myślicie że sprawa jest już załatwiona ? Ktoś miał podobną sytuację?