B
beatrycze441
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam. Czyli ogólnie można spać spokojnie ? Bo ja również dałam się wciągnąć w tę bieliznę, i od kilku dni, kiedy to przyszła druga przesyłka i do zapłaty mam 60 złotych za 3 sztuki gaci, jestem na silnych lekach uspokajających. Choruję na serce i widzę, że przez tą całą sytuację pogorszył się stan mojego zdrowia. Nie zamierzam jednak płacić, gdyż nie zamawiałam tej bielizny jako abonamentu. Pierwsza przesyłka z gaciami nadeszła w kwietniu br., pół roku po jakiejś rozmowie telefonicznej (w ub. roku). Pani, która dzwoniła, powiedziała, że za udział w wypełnieniu ankiety internetowej otrzymam darmową ekskluzywną bieliznę, płacąc jedynie koszty wysyłki 19,90. Miały to być 3 sztuki majtek amerykańskich. Majtki dotarły, ale była tylko jedna sztuka. Dzwoniłam wówczas na podany numer telefonu (obecnie numer ten nie odpowiada mimo wielokrotnego dzwonienia) i powiedziano mi, że muszę szybko zapłacić, bo już po terminie płatności. Zapłaciłam od razu, bo jestem uczciwa... Potem zdałam sobie sprawę, że zapomniałam spytać, czemu była tylko jedna sztuka...
Mam zamiar jutro spakować towar i napisać odstąpienie od umowy (choć tu czytam, że ta niby-umowa jest nieważna, co mnie bardzo uspokoiło). Mam żal do siebie, że podałam swoje dane osobowe i byłam jedną z wielu naiwnych Tandetne bawełniane majtki, nadające się do jednorazowego włożenia (w moim wypadku majtki wytrzymały kilka godzin, stwierdziłam szybko, że się rozpruły, koronka popękała- słowem BADZIEWIE). Pozdrawiam.
Ostatnia edycja: