T
Tadeusz111
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Witam wszystkich. Mam poważny problem. Jestem z żoną trzy lata po ślubie od roku mamy dziecko. Zona ostatnio zainteresowała się wyjazdem do Niemiec. Złożyła wniosek o obywatelstwo dla siebie i dziecka ponieważ jej dziadkowie posiadali obywatelstwo Niemieckie. Podpisałem wniosek dla dziecka i wyraziłem zgodę na wydanie córce obywatelstwa ponieważ mieliśmy jechać razem we trójkę. Krótko po tym jak wyraziłem tą zgodę żona zrobiła się w stosunku do mnie okropna ,drażliwa i problemowa. Niedawno kazała mi się wyprowadzić z domu i twierdzi ,że składa pozew o rozwód. Rozmawiając z jej koleżanką dowiedziałem się ,że ex chłopak mojej żony z którym była lat naście w związku i stale utrzymywała z nim kontakt wyjechał do Niemiec i tam mieszka i pracuje. Tak więc obecnie jestem zbędny. Co dalej robić? Można ten wniosek dla dziecka wycofać lub zawiesić? Oszukała mnie i czuję się podle. Obecnie gra na czas twierdzi ,że składa pozew ale nie składa. Poczeka aż jej wydadzą kwity i ucieknie mi razem z dzieckiem.