L
lumpy
witam to znowu ja , od niespelna roku mam zabrane prawko 178 kk. ale ostatnio bylem w mielnie ( jechalismy autem cala noc wypilem 3 piwa i przespalem sie goddzine ) o 7 rano bylismy na miejscu i z jednym kumplem postanowilismy sie przejechac rowerkami , ujechalismy niespelna 50 metrow i policja zajechala nam droge na CHODNIKU o 7 RANO !? i odrazu wyciagneli alkomaty , wynik niestety pozytywny , pierwsza noc w Kaliszu na policyjnej izbie zatrzyman i na drugo dzien znowu do mielna i tam przesluchania i jakies telefony do prokuratora i teraz tak , poddalem sie dobrowolnie karze i ten prokurator z kalisza zarzadzil dla mnie inny wyrok w zawieszeniu , dolożył do obecnych 4 lat jeszcze 6 lat zakazu prowadzenia pojazdów i tam grzywny jakies i koszty i teraz moje pytania :
- czy bede mial sprawe kolejną w sądzie u mnie (woj.opolskie)
- jesli tak to czy odwieszą mi wyrok
- wogóle czy tamten prokurator z kalisza mogł cokolwiek powiedziec nie znając w całosci mojego wyroku z tamtego roku ( nie znali mojej sygnatury i nie umieli znalezc a ja sam nie pamietalem do konca tylko podalem najwazniejsze informacje czyli zawiasy i zakaz na 4 lata a tam bylo 11 paragrafów )
- czy moge to jakos odkręcic zeby nie miec zakazu na 10 lat , przeciez to kupe czasu juz oswoilem sie z myslą o 4 latach a tu nastepne 6
dzieki za info
- czy bede mial sprawe kolejną w sądzie u mnie (woj.opolskie)
- jesli tak to czy odwieszą mi wyrok
- wogóle czy tamten prokurator z kalisza mogł cokolwiek powiedziec nie znając w całosci mojego wyroku z tamtego roku ( nie znali mojej sygnatury i nie umieli znalezc a ja sam nie pamietalem do konca tylko podalem najwazniejsze informacje czyli zawiasy i zakaz na 4 lata a tam bylo 11 paragrafów )
- czy moge to jakos odkręcic zeby nie miec zakazu na 10 lat , przeciez to kupe czasu juz oswoilem sie z myslą o 4 latach a tu nastepne 6
dzieki za info