M
Mysterious1
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 100
Pożyczyłem pewnej osobie pieniądze w kwocie powyżej 500 zł, problem w tym, że nie mam żadnych danych tej osoby jedynie imię i nazwisko oraz miasto, w którym mieszka - NIC poza tym.
Nie spisywaliśmy również żadnego oświadczenia...
Czy mam jakieś szanse na odzyskanie pieniędzy, które pożyczyłem, skoro moim jedynym dowodem są maile od tej osoby z prośbą o pożyczenie, również jest napisane w jakich ratach będzie spłacać?
Po kilku miesiącach wyszedłem z prośbą (pisząc maila) o spisanie oświadczenia o zobowiązaniu i podpisem tej osoby, jednak moja prośba jest ignorowana.
Czy jest zagrożenie, że ta osoba mi nie odda pieniędzy?
Czy mam szanse w Sądzie walcząc o odzyskanie długu?
Zaznaczam, że nie znam danych tej osoby poza imieniem, nazwiskiem oraz miastem, w którym mieszka.
Nie spisywaliśmy również żadnego oświadczenia...
Czy mam jakieś szanse na odzyskanie pieniędzy, które pożyczyłem, skoro moim jedynym dowodem są maile od tej osoby z prośbą o pożyczenie, również jest napisane w jakich ratach będzie spłacać?
Po kilku miesiącach wyszedłem z prośbą (pisząc maila) o spisanie oświadczenia o zobowiązaniu i podpisem tej osoby, jednak moja prośba jest ignorowana.
Czy jest zagrożenie, że ta osoba mi nie odda pieniędzy?
Czy mam szanse w Sądzie walcząc o odzyskanie długu?
Zaznaczam, że nie znam danych tej osoby poza imieniem, nazwiskiem oraz miastem, w którym mieszka.