P
piekna_23
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 26
jezeli jestem matką dziecka aresztowanego , moge sie dowiedziec czegos na temat jego aresztowania :?::?::?::?:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mariusz2678 napisał:Witam. Może Pani zadzwonić do aresztu i zapytać.Odpowiedzą.
piekna_23 napisał:.niewiem czy jak pojade na policje to mi cos powiedza z tego wzgledu ze jestem matka jego dziecka
Mariusz2678 napisał:Odbiorą telefon i na pytania dotyczące aresztowania związane z pobytem
w areszcie odpowiedzą.Odpowiedzą na pytania o możliwość widzenia,korespondencji,dostarczenia podstawowych rzeczy do aresztu itd. Nawet,gdyby to miała być odpowiedź,że zgoda na wszystko zależy od prokuratora - to mimo wszystko - odpowiedzą.
Mariusz2678 napisał:Nie dołuj więc tak kobiety,bo ona chce tylko jak każda matka - pomóc dziecku.
Mariusz2678 napisał:Witam. Forgu - nie o Policję idzie,a o areszt. O telefon do Aresztu Śledczegdpowiedzą.
Mariusz2678 napisał:Natomiast dziecku krzywda się dzieje /brak ojca/,
Mariusz2678 napisał:Witam. Forgu, w kwestii pierwszej - wyznaczonych do tego specjalnie służb nie ma,ale taka informacja zostanie udzielona bez względu na to,kto podniesie słuchawkę /pani z administracji,wychowawca,kierownik,dyrektor/.
piekna_23 napisał:TZN gdzie ma sie udać żeby dowiedziec sie czego kolwiek.
Felerian napisał:
guest_user napisał:Nie jest to prawda. Przeczytaj art. 182 kodeksu postepowania karnego.