F
fruggoo
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 80
A no tak się uparłem że Straż Miejska nie ma takich uprawnień żeby interweniować poza drogami publicznymi. To mało?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
aarreekk napisał:Wspólnotoa to wspólnota właścicieli. Trawnik jest współwłanością każdego z nich i żadne to miejsce publiczne. Niczym się nie różni od prywatnego podwórka poza tym tylko, że jest nie jeden właściciel, lecz 5, 10 lub 20.
aarreekk napisał:Wspólnotoa to wspólnota właścicieli. Trawnik jest współwłanością każdego z nich i żadne to miejsce publiczne. Niczym się nie różni od prywatnego podwórka poza tym tylko, że jest nie jeden właściciel, lecz 5, 10 lub 20.
Niczym się nie różni od prywatnego podwórka poza tym tylko, że jest nie jeden właściciel, lecz 5, 10 lub 20.
Co do picia alkoholu to się nie zgodzę, ale co do reszty owszem. Picie alkoholu zakazane jest w konkretnych miejscach, nie w miejscach publicznych.maro#20 napisał:Na tej klatce schodowej nie wolno ci pić alkoholu, używać wulgarnych słów, biegać nago itp bo możesz być ukarany za naruszanie zakazów dotyczących miejsca publicznego.
OzoEze napisał:Załóżmy, że mam działkę - piękna zielona łączka, nieogrodzona. Na środku stoi moja chatka. Nie przepędzam z działki nikogo i nie przeszkadza mi, że moja piękna trawka jest deptana i rozjeżdżana przez samochody. Czy każdy, kto niszczy, depcze czy uszkadza moją trawkę (ze mną włącznie) może zostać ukarany? Wszak trawka, za moim przyzwoleniem, dostępna jest dla "bliżej nie określonej liczby osób"...