0
0mj1
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Na zdrowy rozum nie. Ale jeżeli zdrowy człowiek też musi założyć maskę to jakim prawem?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Słyszałeś kiedyś o czymś takim nosicielstwo?Jak to nie wiem czy jestem zdrowy? Czuję się świetnie, biegam, skaczę , pływam (rzeczy po imieniu nazywam) i mimo to nie mam prawa powiedzieć, że jestem zdrowy?
O to, że aktualne przepisy (przynajmniej w teorii) były tworzone, by ograniczyć rozprzestrzenianie się nowego koronawirusa.O to Panu chodzi?
Założenie jest takie, że nie jesteś chory, ale jednocześnie nie masz żadnego dowodu, że jesteś zdrowy. Zatem podjęto decyzję o działaniach prewencyjnych.Rozumiem, że dopóki nie zostanę zbadany, to oficjalnie nie można mnie uznać za nosiciela? Czy jednak to ja mam udowadniać, że nie jestem nosicielem?
0mj1 napisał:Czy zdrowa osoba też ma nakaz noszenia maski?
Wystarczy przeczytać wiadomość z ostrzeżeniem aby wiedzieć.0mj1 napisał:Dlaczego usunięto moje odpowiedzi?
Na forum nie reklamujemy, to raz, dwa, jest też wiele odmiennych zdań co potwierdzają wyroki skaazujące.0mj1 napisał:Przy okazji, dlaczego usunięto link do wypowiedzi radcy prawnego, który tłumaczy dlaczego nakaz nałożony na zdrowego człowieka nie ma podstawy prawnej?
Z pewnością nie takich, które nawet na forum zajmującym się teoriami spiskowymi, zostałby usunięte jako totalna bzdura.0mj1 napisał:nie mogę udzielić odpowiedzi, bo moje odpowiedzi zostały zaklasyfikowane jako destruktywne
Wróć do postu #20mj1 napisał:człowiek, który jest zdrowy, nie jest nosicielem
Wskaż przepis który tak stanowi.0mj1 napisał:w świetle prawa nie jestem nosicielem