M
murof_90
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 22
- Autor Autor
a czy same odsetki mogą być umorzone?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To pytanie do wierzyciela. Możesz spróbować się dogadać. Zapłacisz natychmiast kwotę główną, a wierzyciel umorzy odsetki. Oczywiście trzeba by zawrzeć z wierzycielem pisemną ugodę o tej treści. Pojedź tam i negocjuj. Ponieważ nic nie masz i wierzyciel ma małe szanse na szybkie odzyskanie długu, może się zgodzić na jakieś ustępstwa.murof_90 napisał:a czy same odsetki mogą być umorzone?
o taaaa umorzona... prędzej minister nowak kupi ci zegarek...murof_90 napisał:bo chcę aby część długu została umorzona
tak, i medal dali, laurkę a jak byłem u nich w firmie to czerwony dywan rozścielili, limuzynę po mnie wysłali. powiedz mi, po co zadajesz te wszystkie pytania jak z góry sobie założyłes że im wyslesz siano?murof_90 napisał:A co? Ciebie już umieścili?
bardzo dobrze postępujesz... dla firm windykacyjnych. uczysz ich, że baranów do strzyżenia nie zabraknie przez najbliższe ładnych parę lat. z drugiej strony to dobrze też dla tych, którzy tak balansują wygrana-przegrana, bo windykacja zajmie się strzyżeniem baranów a tamte trudniejsze zostawi na później albo da sobie spokójmurof_90 napisał:żeby ktoś mądry napisał czy to dobrze postępuje, tak trudno się domyślić?