dług w getback, chcę spłacić a oni utrudniają

• Autor wątku Autor wątku dolorespromesas
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dolorespromesas

witam, mam dług w getback ok 30zł, za niezapłaconą fv za tel, moje przeoczenie, od paru lat nie mieszkam pod adresem na który rzekomo przychodziły informacje, o długu nie wiedziałam a dowiedziałam się przypadkowo bo oddzwoniłam na nr podany w dziwnej wiadomości. Prosiłam tel o przesłanie mi dokumentacji dotyczącej długu, bo okazało się, że nagle z 30 zł zrobiło się 170zł. Pisałam maile, bez odzewu. Po ponownym kontakcie jakaś niemiła kobieta( mam jej dane) powiedziała ,że prześlą do jakiegoś tam dnia ale bardzo kręciła i nie chciała nic powiedzieć skąd ta wyższa kwota. Niestety nie przesłano nic. Ja wiem, że szukają łosia, który nie będzie dociekał jeszcze przy tak małej kwocie ale nie jestem łosiem. To tak w skrócie. Nie wiem co mogę zrobić z tym dalej, chcę spłacić dług ale bez ich złodziejskich naliczeń, doliczeń, bo wiem, że nie mają prawa. Z góry dziękuję za pomoc. A dodatkowo nękają mnie ciągle tel i nikt się nie odzywa tylko po jakimś czasie automat żeby oddzwonić na ich nr i podaje nazwisko.

Z kiedy ta rzekoma faktura?
A że getBack to lepszy sort krętaczy, to jest oczywiste.

amelia2013 napisał:
Z kiedy ta rzekoma faktura?
A że getBack to lepszy sort krętaczy, to jest oczywiste.

fv październik 2014r. to jest info od operatora tel. a dług został sprzedany w czerwcu 2015r. dokładnie, po jednej rozmowie wiedziałam, że mam do czynienia z krętaczami...

czy nikt mi nic nie napisze więcej, człowiek chce spłacić dług a złodziejska firma ignoruje i ściemnia, nie ma na takie mendy sposobu? czy w tym kraju są tylko złodzieje i oszuści? bo ostatnio mam takie wrażenie

Od ponad 3 lat nie mieszkam pod adresem pod który mogli wysłać, wiec nic nie mam, za to operator odpisał mi ze sprzedał dług do nich i tylko tyle

Do kwoty z faktury dolicz odsetki ustawowe. Kalkulator odsetek znajdziesz w necie. Zapłać do getBack, resztą się nie przejmuj.

podali mnie do e-sądu, bo się zalogowałam tam i sprawdziłam, więc muszę wszystko zapłacić już teraz a mendy mi nawet nie odpisały i adres jest stary wpisany, więc zrobili to specjalnie żeby przedłużać, czy ja teraz muszę zgłosić do e-sądu żę mam inny adres?

Zapłać i wnieś sprzeciw, że roszczenie jest bezzasadne

Powrót