D
dolorespromesas
witam, mam dług w getback ok 30zł, za niezapłaconą fv za tel, moje przeoczenie, od paru lat nie mieszkam pod adresem na który rzekomo przychodziły informacje, o długu nie wiedziałam a dowiedziałam się przypadkowo bo oddzwoniłam na nr podany w dziwnej wiadomości. Prosiłam tel o przesłanie mi dokumentacji dotyczącej długu, bo okazało się, że nagle z 30 zł zrobiło się 170zł. Pisałam maile, bez odzewu. Po ponownym kontakcie jakaś niemiła kobieta( mam jej dane) powiedziała ,że prześlą do jakiegoś tam dnia ale bardzo kręciła i nie chciała nic powiedzieć skąd ta wyższa kwota. Niestety nie przesłano nic. Ja wiem, że szukają łosia, który nie będzie dociekał jeszcze przy tak małej kwocie ale nie jestem łosiem. To tak w skrócie. Nie wiem co mogę zrobić z tym dalej, chcę spłacić dług ale bez ich złodziejskich naliczeń, doliczeń, bo wiem, że nie mają prawa. Z góry dziękuję za pomoc. A dodatkowo nękają mnie ciągle tel i nikt się nie odzywa tylko po jakimś czasie automat żeby oddzwonić na ich nr i podaje nazwisko.