M
monia3360
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Dzień dobry chciałabym aby mi pan wytumaczył o jakiej treści napisać prożbe lub pismo do firmy kruk o anulowanie długu z góry dziekuje i pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Szanowny Kruku, bardzo proszę o anulowanie moich wszystkich długów, zarówno obecnych jaki i ew. przyszłych oraz podarowanie mi nowego samochodu porsche 911, mieszkania w centrum jednego z największych polskich miast, a także przyznania dożywotniej renty w wysokości 35 tys. miesięcznie. Prośbę tę uzasadniam tym, że nie mam pieniędzy.monia3360 napisał:o jakiej treści napisać prożbe lub pismo do firmy kruk o anulowanie długu
Wydał mi się odpowiedni do sensowności pytania. Może jednak jestem zbyt złośliwy.HenRab napisał:To juz chyba przesadny sarkazm....
To niech ona wykreśli to porsche, albo niech napisze że porsche będzie dla kolegi z forumHenRab napisał:Stad uznalem ze z tym porsche to juz przesada. Moze dlatego ze mam slabosc do tej akurat marki?
monia3360 napisał:o jakiej treści napisać prożbe lub pismo do firmy kruk o anulowanie długu
Nie sądzę, by Kruk pożyczał jej jakieś pieniądzeBlackDevil napisał:bo Ty pewnie też chciała byś odzyskać pożyczone komuś pieniądze,
Na pewno albo reprezentuje, tego kto pożyczał, albo wręcz wszedł w jego prawa.amelia2013 napisał:Nie sądzę, by Kruk pożyczał jej jakieś pieniądze
Pełnomocnika w sumie nie interesuje jak było, interesuje tylko wygrana sprawa i wynagrodzenieRobilee napisał:Na pewno albo reprezentuje, tego kto pożyczał,
Ryzyko biznesowe. Chyba wie na co się piszeRobilee napisał:albo wręcz wszedł w jego prawa.
amelia2013 napisał:Pełnomocnika w sumie nie interesuje jak było, interesuje tylko wygrana sprawa i wynagrodzenie
Która z powyższych okoliczności, pozwala Ci sądzić, że Kruk zechce zrezygnować z należnych mu pieniędzy. Jeśli tak, to ja na wstępie podałem wzór pisma do Kruka, proszę korzystać.amelia2013 napisał:Ryzyko biznesowe. Chyba wie na co się pisze