R
Robertoclub
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 24
Witam mam pytanie proszę o pomoc , po zablokowanych kontach w Polsce przez komornika , dowiedziałem się o długu w starym z Banku Lukas teraz Credit Agrecole .Dług jak okazało się trwa już 10 lat Bank miał mój stary adres i wysyłał wszystkie listy itd. na stary adres tak samo Komornicy czyli dług się pomnażał a ja dalej nie wiedziałem o jakimkolwiek długu po prostu zapomniałem iż takowy produkt posiadałem ,otrzymałem informacje że w Prawie Polskim jest tak ze to jest mój obowiązek zmiany adresu w banku . ( gdybym wiedział ,pamiętał ze mam produkt to bym go spłacił a nie podawał nowy adres ) Dług nie wpisany do BIG ani razu nie ma śladu .Teraz okazuje się po zmianie adresu już w Banku i u Komornika po 10 latach z kwoty 1000 zł mam 5500 zł do tego komornik straszy Policja i Ślusarzem że wejdzie do domu .Do Banku nie idzie się dodzwonić od 2 tygodni proszę o poradę co mam robić .Ps.wysłałem wystosowane pismo ( Pozew przeciw egzekucyjny do Sądu ) ale co dalej co mogę jeszcze zrobić pomocy .