K
krissst
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam mam pytanie, czy jezeli ktoś by doniusł na mnie na policje t czy policja musi mi podać nazwisko donosiciela, a jezeli nie to jakie są tego warunki?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pojedź sobie do Niemiec i zobacz jak to wygląda w cywilizowanym kraju.(L)egia napisał:A dla mnie to wy jestescie chorzy. Szpicle i sprzedawczyki. Taka polska mentalnosc jak komus cos idzie albo zyje mu sie lepiej od ciebie do zazdrosc zrzera i tylko milicja moze ci pomóc lapiesz za sluchawke i krecisz 997 bo sasiad robi melanz a ty nie mozesz bo ... zona nie pozwala, dzieci spia albo trzeba isc do pracy. A wystarczylo pogadac z sąsiadem, wpasc z flaszka wypic kieliszek i poprosic zeby troszke przyciszyl. Ale nie trzeba milicjantów nasylac zeby sprawiedliwosci stało się zadość. żal.pl
Dokładnie! Piękny przykładbarteks2 napisał:Pojedź sobie do Niemiec i zobacz jak to wygląda w cywilizowanym kraju.
barteks2 napisał:Pojedź sobie do Niemiec i zobacz jak to wygląda w cywilizowanym kraju.