W
wecia91
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Witam mam konflikt z sąsiadem względem prowadzenia przezemnie działalności gospodarczej a dokładnie jestem elektrykiem samochodowym .człowiek ten nasyła na mnie wszystkie urzędy jakie są pisze na mnie donosy gdzie tylko może zaznaczam iż wszelkie jego donosy i oszczerstwa są nieprawdziwe a także mam z nim sprawę w sądzie ponieważ stwierdził iż policja nie reaguje na jego pisma ponieważ jest przezemnie skorumpowana . Ale o co chodzi mój znajomy prowadzi sklep z odzieżą używaną jednakże ma mały sklepik i ten towar który leży u niego długo w sklepie pakuje robiąc miejsce na nowy i składuje u mnie w szopie on mieszka w bloku i nie ma gdzie ja mam swój domek i parę pomieszczeń no więc jak kiedyś poprosił mnie czy mógłby u mnie składować to się zgodziłem. Oczywiście nie mam z tego żadnych korzyści zwykła pomoc koleżeńska . Teraz dowiedziałem się iż ten sąsiad napisał na mnie donos do urzędu skarbowego iż ja handluję odzieżą używaną a podobno nawet robił zdjęcia jak znajomy przywozi do mnie i wyładowuje worki a także jak i je ładuje i wywozi .znajomy ma samochód osobowy ja mam busa i jak nazbiera kilkadziesiąt worków to bierze mój samochód bo jest duży ładuje i wywozi nieraz do pck a nieraz ma jakiegoś kupca. Nie wiem teraz co robić i co urząd może na takie donosy za wypowiedzi z góry dziękuję