M
Marcinzgr
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam mam takie pytanie dostalem 8 pazdziernika bilet na 16 października,na 10msc. zlozylem odrazu 8.10 wniosek o sde i wniosek o wstrzymanie wykonanie kary. Wniosek o sde szybko zaczeli rozpratrywac przyjechali do domu na pomiary byl w domu kurator, pytalem go czy mam sie stawic tego 16 on powiedział spokoknie niech pan czeka na wyznaczenie posiedzenia. Codziennie dzwonilem do sadu gdzie wyslalem wniosek o wstrzymanie wykonania kary zeby go szybciej rozpatrzyli ale tak nie mila pani w sekreteriacie byla ze nie moglem sie nic od niej dowiedziec. Wkoncu do dzis 15.11 nie stawilem sie. W piatek 9.11 dowiedzialem sie ze wniosek o wstrzymanie kary nie zostal zatwierdzony i ze jest nakaz doprowadzenia i mieli go wyslac 12.11. Posiedzenie w sadzie penitencjarnym mam wyznaczone na 21.11. Pytanie moje co mam zrobic czekac az po mnie przyjda i doprowadza do zk i wtedy nie wiadomo koedy odbedzie sie posiedzenie w zk w tej sprawie czy czekac do tego 21.11 i osobiscie stawic sie w sadzie. Tylko pytanie jak sad zareaguje na to ze nie stawilem sie. Prosze o jakas rade. Pozdrawiam