V
Vivandrell
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam dnia 04.05 zakupiłem przez strone internetową neonet.pl telewizor kosztował 2799 zł po dodaniu go do koszyka pojawił sie w gratisie telefon za 1 zł. Nie klikałem nic że biore udział w tej promocji ani nic po prostu zakupiłem go i tyle fajnie że coś tam dajaą (dodam że telefon jest znikomej wartosci). Dnia 05.05 otrzymałem telewizor i telefon. Telefon od razu oddałem siostrzenicy. Dziś tj dnia 09.05 maja zauwazyłem duże prześwietlenia na matrycy LCD telewizora takzwany efekt "cloduingu" bardzo przeszkoadza to w oglądaniu i teraz co mam zrobić na gwarancje nie ma podobno co liczyć bo nic nie zyskam a mam 14 dniowy okres zwrotu z tym że przeczytałem w regulaminie tej promocji paragraf:
" W przypadku zwrotu towaru do sklepu należy zwrócić wszystkie zakupione w ramach akcji promocyjnej
produkty – zarówno Produkt Główny, jak i Produkt Promocyjny."
Czy taka klauzula w regulaminie jest dozwolona ?
Telefonu już nie mam i go nie odzyskam a bardzo zalezy mi na zwrocie tego TV gdyż na gwarancji od firmy samsung otrzymam cos w stylu "cloudding jest naturalna cecha telewizora"
Na dowodzie zakupu( dołacze w załączniku aby możnabyło zobaczyć jak to wygląda) mam jakoby dwie osobno kupione rzeczy telewizor marki samsung za 2799zł i telefon marki huawei za 1 zł. Czy taki paragraf ich regulaminu jest dozwolony? Czy przepada mi już ostateczni możliwosc 14 dniowego zwrotu towaru? czy może da sie jeszcze coś z tym zrobić? Czy jest możliwość zwrotu samego TV za 2799zł jako osobnej rzeczy przedstawionej na dowodzie zakupu ?
Kupiłem telewizor jako osoba prywatna.
Bardzo prosze o pomoc gdyż dla mnie są to bardzo duże pieniądze. pozdrawiam
" W przypadku zwrotu towaru do sklepu należy zwrócić wszystkie zakupione w ramach akcji promocyjnej
produkty – zarówno Produkt Główny, jak i Produkt Promocyjny."
Czy taka klauzula w regulaminie jest dozwolona ?
Telefonu już nie mam i go nie odzyskam a bardzo zalezy mi na zwrocie tego TV gdyż na gwarancji od firmy samsung otrzymam cos w stylu "cloudding jest naturalna cecha telewizora"
Na dowodzie zakupu( dołacze w załączniku aby możnabyło zobaczyć jak to wygląda) mam jakoby dwie osobno kupione rzeczy telewizor marki samsung za 2799zł i telefon marki huawei za 1 zł. Czy taki paragraf ich regulaminu jest dozwolony? Czy przepada mi już ostateczni możliwosc 14 dniowego zwrotu towaru? czy może da sie jeszcze coś z tym zrobić? Czy jest możliwość zwrotu samego TV za 2799zł jako osobnej rzeczy przedstawionej na dowodzie zakupu ?
Kupiłem telewizor jako osoba prywatna.
Bardzo prosze o pomoc gdyż dla mnie są to bardzo duże pieniądze. pozdrawiam
Załączniki
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Ostatnia edycja: