dziwna sytuacja

• Autor wątku Autor wątku Mystic Bird
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Mystic Bird

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
17
witajcie, wlasnie sie dowiedzialem ze moja kobieta mnie zdradzala kilkukrotnie i od samego poczatku oszukiwala, ludzac mnie ze mnie kocha blah bah blah nie nudzac emocjonalnym belkotem przejde do konkretow, mam screena gdzie pisala z pewnym czlowiekiem ze jest ze mna po to by rozkrecic wlasny biznes po czym mnie splaca, rozstajemy sie i bedzie z tamtym juz na zawsze, mnie przy tym manipulujac przez dlugi okres czasu jak i uzyskujac przy tym dobra majatkowe, ja unoszac przy tym uszczerbek na zdrowiu psychicznym... i tu pytanie do was, czy jest w ogole jakikolwiek cien szansy by nie tyle co odzyskac pieniadze, ale ukarac jakos 'moja' kobiete sadownie lub zgodnie z prawem? co powinienem zrobic? jesli po prostu pogodzic sie ze sa takie kobiety to z gory przepraszam za temat, licze na wasza szczera pomoc poniewaz to co zrobila na prawde siadlo na psychike i bez terapeuty sie raczej nie obejdzie...

Ludzie pytam na powaznie, chce nauczyc ja pokory tym bardziej ze ma juz kolejna ofiare

Inna, mieszkalem z nia, ona ma 19 lat mimo ze jest pelnoletnia to wciaz dziecko przez swoja patologoczna rodzine, zostawila mnie i wyprowadzila sie do goscia ktory ma 30 lat i znaja sie zaledwie 2tyg ale juz nie o to chodzi, co powonienem zrobic w przypadku manipulacji emocjonalnej? Znalazlem kilku jej znajomych, ktorzy poswiadczyliby przed sadem jak ona sie zachowuje i ze potrzebuje leczenia psychiatrycznego poniewaz to tam lezy przyczyna jej postepowania, co do linku przez was podanego to sprawe rozwiazalem po roku i zwrpcili mi wszystko co do grosza :)

Regand napisał:
Nie widze tutaj niczego niezgodnego z prawem.

Udawala milosc by cos posiasc manipulujac mnie przy tym cytat jej wypowiedzi "on mi zapewnia przyszlosc w gdansku bo jade rozkrecic.wlasny biznes a nie bede pracowala za 1600zl dla jakiegos idioty, ja go splacam i rozstajemy sie" nic mi nie mowila o takim stanie rzeczy czy wg tego cytatu gdzie mam zreszta screena moge sie powolac na cokolwoek by otrzymac jakiekolwiek zadoscuczynienie za jej postepowanie?

Mystic Bird
Bez urazy ,ale na głupotę nie ma lekarstwa :D
Już przy zaciąganiu zobowiązań finansowych powinna ci się zaświecić czerwona lampka :)
A jak dodatkowo nie było nic podpisywane tylko na gębę , to obędziesz się bez kobiety, bez kasy.

Z drugiej strony możesz pocieszać się że była to forma wynajmu usługi , opieki w I klasie premium z wszelkimi bonusami :D, sponsoringu , czy też drogiej prywatnej prostytutki. Przelicz pomnóż i wyjdziesz na plus :D

Miłość można albo zdobyć ,albo kupić . Ty wybrałeś tą drugą formę , łudząc się że jest inaczej.

Powrót