A
Arkadiusz.C
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 32
zobacz sobie testy z lat poprzednich na pierwszej stronie masz wszystko wyjaśnione lepiej się z tym teraz zapoznać co by stres nie spowodował popełnienia jakiegoś głupstwa.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Manitexx napisał:Cześć, to ja jeszcze dopytam. Status zgłoszenia zmieniona na kompletny, jednakże nie mam odhaczonych zdjęć oraz opłaty (pomimo, że wszystko było dostarczonego). Co robić w tym przypadku ?
miss_karo napisał:Dzwoniłam dzisiaj do ORA Warszawa, "uprzejma" Pani powiedziała mi, ze w piątek po południu zostały wysłane pisma...
svalbard napisał:Przejrzałam pytania z lat ubiegłych i mam wrażenie że wszystkie łatwe pytania z kodeksów to już byłyI że teraz już nie ma innej opcji jak wyszukane pytania :wow:
Manitexx napisał:A macie może jakiś dostęp strony gdzie są wymienione wszystkie najważniejsze terminy, większości itp? Chodzi o suche liczby.
Rozumiem, że robisz na arslege i stąd zalamka? nic dziwnego - am się dostaje całościowe z nieprzerobionych pytań, więc ja po przerobienuiu dość znacznej partii materiału dostaje egzekucję, łączenie spółek, wymiar kary za przestępstwa, wykroczenia, etc...ilonass napisał:dobijcie mnie i napiszcie jak wychodzą Wam testy całościowe ?![]()
miss_karo napisał:Wydaje mi się, ze ktoś nam posty skasował ������
Jak Wam idzie?
Ja już jestem strasznie zmęczona, został nam tylko tydzień :-o