na stronie MS są już pytania testowe z odpowiedziami i treść zadań z poszczególnych części.
co do wniosków o wpis... w Katowicach, gdy skladalem wniosek też Pani z sekretariatu mowila o dokumentach potwierdzajacych doswiadczenie zawodowe i o rozmowie i ze po co wplacalem oplate (2634 zł), skoro w ogole nie wiadomo czy sie kwalifikuje...wyprowadzilem ją z błedu.
zlozylem wraz z wnioskiem: kwestionariusz, życiorys, zdjecia, KRK, odpis uchwały, oswiadczenia-o braku postepowan karnych, dycyplinarnych i o wpis na liste złozonych w innych izbach, dowód oplaty. nie załączylem dyplomu - raz, że odpisów juz nie mam, a dwa - w aktach aplikanta izba może je znalezc. co byłem wskazałem.
wniosek złozylem 4 stycznia, wiec Rada ma jeszcze tydzien na podjecie uchwaly o wpisie. Poki co nikt sie ze mna nie kontaktowal,rozmawiac nie chcial. Ale izba byla w przeprowadzce, od dzis jest w nowej siedzibie, moze wiec dopiero teraz ruszą z całą procedurą.
Moj wrodzony pesymizm nastawia mnie na problemy, rozsadek podpowiada, ze klopotów nie bedzie.
Stresujecie mnie...