B
Bartko1717
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Cześć! Mógłby ktoś wskazać istotne zmiany w przepisach na tegoroczną aplikację? Chciałbym powtórzyć bo na pewno sporo z tego wyskoczy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bartko1717 napisał:Cześć! Mógłby ktoś wskazać istotne zmiany w przepisach na tegoroczną aplikację? Chciałbym powtórzyć bo na pewno sporo z tego wyskoczy
K.L.O napisał:Zostało 30 dni a ja mam za sobą tylko KC, KPC KRO i KSH... czyli 4 ustawy... naprawde nie wiem czy to ma sens... czy zdąże... ale to wszystko przez to że do tej pory nie miałem urlopu i naukę dzieliłem z pracą. od poniedziałku mam wolne. Myślicie że zdażę?
malwina90 napisał:Czy są ustawy, których nie zamierzacie w ogóle przeczytać? tzn w ogóle ani w Heliosz ani przez robienie testów? Z tym Heliosz to sama nie wiem, moja koleżanka uczyła się większości ustaw z heliosz i zdała, druga odpowiedziała na wszystkie pytania zle z ustaw gdzie uczyła się z heliosz
malwina90 napisał:Czyli rozumiem, że z ars nie robisz tych ustaw które nie są podzielone na działy?![]()
1 i 2 przerobiłemPegaz Z napisał:Mam do was pytanie, jak postępujecie z poniższymi ustawami?
1. Prawo wekslowe,
2. Sądownictwo powszechne,
3. Prawo restrukturyzacyjne,
4. Prawo upadłościowe.
Pytam, bo jest tego sporo, właśnie to zostało mi na koniec i siedzę w wekslowym, zastanawiając się jaki to ma sens w sumie... Ale z drugiej strony ciężko odpuścić te tematy, bo jednak wszystko może się pojawić.![]()
Ali155 napisał:1 i 2 przerobiłem
3 i 4 z heliosz