M
malwina90
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 37
Pawmar, a ile Ci zostało? Co przerobiłaś?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ali155 napisał:Mniejsze niepodzielone robięale np jak przerabiałem KC to robiłem testy tylko z niego
![]()
rayof_light napisał:Ile ludzi, tyle opinii. Musisz zobaczyć czy dla ciebie Heliosz jest okej. Ja nie dotykam w ogóle tych ustaw z których przez ostatnie kilka lat nie było żadnych pytań albo na przestrzeni kilku lat było tylko jedno pytanie. Upadłościowe, restrukturyzacja, gospodarka nieruchomościami - nie czytam. KP może ruszę.
malwina90 napisał:Pawmar, a ile Ci zostało? Co przerobiłaś?
a długo się uczyłaś?Malina2017 napisał:ja drobne ustawy przerabiałam z Heliosz plus treningowo po parę testów z arslege . Postawiłam na solidne przygotowanie kk, kpk, kc, kpc, kkw, ks, ksh i kp. No i się udałoMęczę się teraz na aplikacji
:-?
![]()
Malina2017 napisał:3 tygodnie :beer::
Malina2017 napisał:ale w porównaniu do kolokwiów na aplikacji to egzamin wstępny to pikuś
Malina2017 napisał:ale w porównaniu do kolokwiów na aplikacji to egzamin wstępny to pikuś
Pawmar123 napisał:Oj duzo zostalo przerobilam tylko kpc kc krio konstytucje kk kkw i kks i bylam w trakcie kpk..ale to do powtorki wiec zostalo najgorsze kpk ksh kpa ppsa i inne a pracuje 8-16 wiec po pracy mam tylko 2-3 h i padam![]()
malwina90 napisał:Najwazniejsze, czyli kc i kpc masz przerobione, ja też mam jeszcze niezrobione kpc ( dopiero zaczęłam), kc- już prawie skończone, ale jeszcze część spadków, ksh też niezrobione, do tego kp, kks, kpw, tfue, a z mniejszych ustaw tylko adwokatów zrobiłam i zastawy i nawet nie myślę, także nie jesteś sama. Idz, nawet jak się nie uda, będziesz wiedziała z czym się zmierzysz za rok, poza tym czy nie możesz iść na bezpłatny urlop? Wiem, że pogodzenie nauki z pracą jest bardzo cięzkie, ja dostałam wolne i od tygodnia jestem na urlopie do końca września, liczę że nadgonię
Nie mogę bo to nowa pracamalwina90 napisał:Najwazniejsze, czyli kc i kpc masz przerobione, ja też mam jeszcze niezrobione kpc ( dopiero zaczęłam), kc- już prawie skończone, ale jeszcze część spadków, ksh też niezrobione, do tego kp, kks, kpw, tfue, a z mniejszych ustaw tylko adwokatów zrobiłam i zastawy i nawet nie myślę, także nie jesteś sama. Idz, nawet jak się nie uda, będziesz wiedziała z czym się zmierzysz za rok, poza tym czy nie możesz iść na bezpłatny urlop? Wiem, że pogodzenie nauki z pracą jest bardzo cięzkie, ja dostałam wolne i od tygodnia jestem na urlopie do końca września, liczę że nadgonię
Tak, zdecydowanierayof_light napisał:Skoro wiesz, że potrzeba ci więcej czasu na przygotowanie i nie czujesz się na siłach - według mnie rozsądnie stwierdziłaś, ze lepiej nie podchodzić niż podejść mając świadomość, że nie jest się należycie przygotowanym i stracić pieniądze. Lepiej wiec chyba nie podchodzić i odzyskać 3/4 kasy, co?