A
ASzopa
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 24
to jedno pytanie jakby co nic w moim wyniku nie zmienia, ale chciałabym sprawdzić czy nie zwariowałam... nawet w czasie egzaminu miałam taką myśl czy tego nie zgłosić
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ASzopa napisał:wiem, że jest, bo widziałam i wiem jaka powinna być prawidłowa odpowiedź. Znałam ją w trakcie egzaminu tylko tak jak mówię zastanawiam się czy mi się coś pochrzaniło ze stresu czy była jakaś pomyłka np przy drukowaniu. Tak jak pisałam to jedno pytanie nic nie zmienia w moim wyniku, z ciekawości pytam.
punjio napisał:Mam już wyniki i stwierdzam nie prowokując nikogo, że w tydzien czasu jednak nie da rady się nauczyć na ten egzamin.
M.D.Podgorski napisał:Tydzien zeby się nauczyc na ten egz?? no jeżeli ktoś uczył się tydzień i zdał do szacun (choć i tak w to nie wierzę). Wątpię że miesiąc starczy no chyba że ktoś strzela i ma szczęście, ale żeby być pewnym i naprawdę umieć materię to po prostu nie wierzę. A jak ktoś chce na fuksie jechac to prędzej czy później odbije mu się to - to oczywiście tylko moje zdanie
Gelenea ja Ci niestety nie pomogę, myślę że najlepiej jak zadzwonisz do ORA gdzie zdawalaś bo wiesz "co ORA to obyczaj"![]()
P.V.Maro napisał:Przyjacielu, a czy ktoś mówi o zdobywaniu wiedzy? Test A,B,C nie jest najlepszą metodą sprawdzianu.