M
m.charlotte
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 44
A które z tych mniejszych ustaw na pewno odpuszczacie? Ja raczej nie tknę wekslowego, a UE przeczytam tylko z Heliosz, bo wybitnie mi ten temat nie podchodzi..
Ja też jestem dopiero na początku drogi, bo póki co przerobiłam tylko Konstytucje i KC (i to bez spadków), ale do dnia egzaminu mam już wole więc planuje skupić się tylko na nauce
Pegaz Z napisał:Cześć. Jestem tu nowy. Co do nauki, to powiem szczerze, że jestem trochę w czarnej du**. Praktycznie zacząłem naukę w tym tygodniu. Czy jest ktoś w podobnej sytuacji, tzn. zaczynający od zera? Widzicie w tym jakieś szanse? Ja oczywiście patrzę na to dość optymistycznie, wyliczam sobie statystki uczenia się. Jednak czasem wpada takie zwątpienie- że to już mało czasu. Co prawda, mam taki komfort, że już do dnia egzaminu, mogę się uczyć praktycznie całymi dniami (weekendy często odpadają). No ale już też nie ma czasu na czytanie ustaw, a jedynie testy arslege, Stepaniuk i Heliosz.
Ja też jestem dopiero na początku drogi, bo póki co przerobiłam tylko Konstytucje i KC (i to bez spadków), ale do dnia egzaminu mam już wole więc planuje skupić się tylko na nauce