B
Bickie
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
Wie może ktoś coś na temat egzaminu próbnego z ars lege? Napisane jest,że rozwiązanie testu jest bezpłatne,ale pewnie udostępnienie wyniku już nie..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bickie napisał:Wie może ktoś coś na temat egzaminu próbnego z ars lege? Napisane jest,że rozwiązanie testu jest bezpłatne,ale pewnie udostępnienie wyniku już nie..![]()
smerfetka2209 napisał:Jeżeli masz wykupione testy to normalnie wyświetla Ci się wynik. Nie wiem jak jest jezeli nie masz wykupionych. Poza tym nie jest ciężko sprawdzić...
Ja będę te odpowiedzi których jestem pewna przenosić odrazu natomiast pozostałe wymagające zastanowienia zaznaczę sobie tylko na karcie z pytaniami i przeniosę późniejfoxx1009 napisał:Pytanie do osób, które pisały test w zeszłych latach:
Najpierw zaznaczyć wszystkie pytania na teście, a potem przenieść na kartę odpowiedzi? Czy może od razu przenosić na kartę odpowiedzi - bo potem nie będzie czasu?
foxx1009 napisał:Pytanie do osób, które pisały test w zeszłych latach:
Najpierw zaznaczyć wszystkie pytania na teście, a potem przenieść na kartę odpowiedzi? Czy może od razu przenosić na kartę odpowiedzi - bo potem nie będzie czasu?
foxx1009 napisał:Pytanie do osób, które pisały test w zeszłych latach:
Z wiedza ze studiow i kilkoma tygodniami nauki na ars lege. No nie wyszlo po prostu, wine moge zrzucic tylko na siebie. Pamietam ze po egzaminie mialem wrazenie ze byl latwy i wystarczylo sie po prostu przylozyc do nauki, podobne opinie dotyczace poziomu byly w necie. Rady... Zjesc sniadanie, napic sie kawy, miec dlugopisy i nie spieszyc sie bo czasu jest az za duzo.Stas1752 napisał:Mimo że podchodzę 1 raz w tym roku mam wrażenie że test z 2017 był dużo cięższy od testu z 2016. 99pkt to najgorzej niestety... Brak wiedzy? Czyli rozumiem że podchodziles do egzaminu z wiedzą że studiów? Jakieś rady odnosnie samego egzaminu? Nauki pod jego kątem? Pozdrawiam i w tym roku życzę sukcesu![]()
Wassimir napisał:No i jak tam przygotowania?ja sobie zrobiłem test ministerialny na ars lege z 2016 i był banalny, zaliczyłem nie do końca czytając pytania na 115pktów. No i teraz nasuwa mi się pytanie- czy ten test był po prostu taki prosty? Czy to prawda ze co drugi rok test jest raz łatwiejszy a raz trudniejszy? W zeszłym roku podchodziłem do egzaminu i miałem 99pktów...brak wiedzy po prostu.
Stas1752 napisał:Polecasz arslege?
PrawoManiak napisał:pytanie z innej beczkiczy musi być jakiś konkretny kolor długopisu? Czarny na przykład?
inspekt97@wp.pl napisał:A czy bierzecie jakies leki na koncentrację typu witamina C, lecytyna?
Co do testu w tym roku robie tylko arslege i heliosz. Mam rozwiązane prawie 14 tys pytań, licznik wskazuje, że odpowiem na 116/150 pytań, próbny z arslege zdałem na 109 pkt, będzie jeszcze kolejny i to determinować będzie ostatni okres przygotowań.
Jednak mam takie pytanie, czy wasza wiedza jest solidnie ugruntowana? Chodzi mi o to, że ja bardziej mam wrażenie, że rozwiązuje na czuja, zgodnie z logiką i duchem ustawy (wiadomo są pytania typu termin które albo się wie albo nie) ale mogę powiedzieć, że prawie 80% pytań rozwiązując robie to bardziej na czuja i czy też tak macie?
Co do testu, rok temu był prosty niewiele zabrakło przez głupotę i źle przeniosłem jedną odpowiedź. Czasu jest dużo więc lepiej najpierw ołowkiem a potem na karte odpowiedzi przenosic. Jaki będzie test w tym roku ciezko powiedziec, ale znowu mam przeswiadczenie, że przerobiłem duzo materiału a rozwiązujac testy tej wiedzy az tak niewidzę