K
Kamila Kamila
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
Czy tylko mi nie działa strona extranet ORA w Warszawie od rana?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
System wróci do normy jutroKamila Kamila napisał:Czy tylko mi nie działa strona extranet ORA w Warszawie od rana?
medellin napisał:
Justyna202 napisał:szkoda że my nie znamy wyników.....
sroka_92 napisał:No raczej w sekretariatach izb nie pracują w weekendy, a żeby w poniedziałek podać wyniki to musieli policzyć. Jutro będzie po wszystkim![]()
Luc777 napisał:Już mam pewne doświadczenie z tymi egzaminami po prostu, dlatego staram się doradzić. Wstępny to dopiero początek, uważajcie na to gdzie chcecie wykonywać aplikacyjne szkolenie, bo różne ORA czy OIRP mają swoje "polityki" wobec kolokwiów rocznych etc. Może się okazać, że kolokwia będą "nieprzejrzyste i utrudnione".
Luc777 napisał:Już mam pewne doświadczenie z tymi egzaminami po prostu, dlatego staram się doradzić. Wstępny to dopiero początek, uważajcie na to gdzie chcecie wykonywać aplikacyjne szkolenie, bo różne ORA czy OIRP mają swoje "polityki" wobec kolokwiów rocznych etc. Może się okazać, że kolokwia będą "nieprzejrzyste i utrudnione".
Kamila Kamila napisał:Czy tylko ja się denerwuję tym, że od godziny 10 trwa przerwa na extranet ORA Warszawa? Czy ktoś wie skąd to wynika i czy te wyniki które były dostępne wczoraj w nocy są wiarygodne? nie przeżyję jeżeli okaże się że to jakiś błąd..![]()
W okręgowej radzie adwokackiej w sobotę wieczorem padł system do wprowadzanie wyników z egzaminów wstępnych. Awaria spowodowała natomiast, że cześć zdających uzyskała dostęp do swoich wyników jeszcze przed ich oficjalnym ogłoszeniem.
as876 napisał:Ktoś czeka na wyniki z OIRP w Krakowie?![]()
Jakie konto ? Wyniki nie beda na stronie ora w dziale ogloszenia ?kolorowa1992 napisał:Czy ktoś widzi wyniki z Poznania ? Wchodzę na stronę główna na konto i nic nie ma :/
Ja tez nie widzę wyników
WLD_Wlodi napisał:Jakie konto ? Wyniki nie beda na stronie ora w dziale ogloszenia ?