Egzamin wstępny na aplikację adwokacką i radcowską 2018

• Autor wątku Autor wątku ubez1987
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Dzisiaj powinni wrzucic na strone ministerstwa testy z odpowiedziami wiec bedzie mozna sobie mniej wiecej policzyc punkty

MartaMora napisał:
kompromitacja....

cieszymy się razem z Tobą, że Ty miałaś/miałeś więcej, to cudownie, ale czy koniecznie trzeba w ten sposób komentować niższe wyniki niż 100 punktów?

Warszawa ma wyniki ....
98... dura lex sed lex jak to pisałam kilkanaście postów wyżej ale nie poddaje się - wgląd do karty a w przyszłym roku też dołożę starań żeby za tym marzeniem gonić.

Dla wszystkich w mojej sytuacji - nie poddawajcie się.

Cześć,

Gratuluje wszystkim tym którzy zdali i życzę sił i wytrwałości tym, którym się w tym roku nie udało. Powodzenia i nie poddawajcie się!

Ja ostatecznie zrezygnowałam z podchodzenia do aplikacji, zaczynam za 3 tyg studia podyplomowe z restrukturyzacji i prawa upadłościowego, idę w kierunku doradcy restrukturyzacyjnego.

pozdrawiam :lol:

liyaah napisał:
Warszawa ma wyniki ....
98... dura lex sed lex jak to pisałam kilkanaście postów wyżej ale nie poddaje się - wgląd do karty a w przyszłym roku też dołożę starań żeby za tym marzeniem gonić.

Ja tak samo - 98.

liyaah napisał:
Warszawa ma wyniki ....

Hej,
przykro mi, tak niewiele brakowało.
Miałaś już wynik online w extranet? Czy są już wywieszone w ORA? U mnie w extranet cały czas przerwa techniczna.

Wyniki, które są na stronie ORA w Warszawie są z 2017 roku. Ci, którzy się martwią, że nie zdali, martwią się przedwcześnie. Ci, którzy się cieszą, że zdali, mogą się jeszcze rozczarować.

kornelia luiza napisał:
Hej,
przykro mi, tak niewiele brakowało.
Miałaś już wynik online w extranet? Czy są już wywieszone w ORA? U mnie w extranet cały czas przerwa techniczna.

Ja radcowska- u nas jest system EWNAR

Witam. Chociaż jeszcze nie mogę w to uwierzyć, to zdałem. 101 pkt. Ufffffffffffff. Gratuluje wszystkim, którzy już wiedzą, że się im powiodło. Życzę cierpliwości tym, którzy czekają na wyniki. I trzymam kciuki oraz przesyłam słowa otuchy tym, którzy nie zaliczyli.

Klucz do zdania tego egzaminu, to oczywiście oprócz odpowiedniej wiedzy, chłodny i jasny umysł. Dużo pytań zaliczyłem drogą dedukcji.

97 :( zalamana jestem 5 odp zmienilam na złe przy przenoszeniu na karte :( probowalam 2 raz nie wiem czy mam sile na kolejny, gratuluje tym ktorym sie udalo :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót