L
LLawyer
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 10 039
Co taka cisza ? po nocy kujecie te testyustawy czy ki diabol wie co ... 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
lokata napisał:oo: Jak się kiedyś spotkamy na jakimś szkoleniu, to postawię Ci piwo, w ramach przeprosin
![]()
Nie ma problemu, tylko przypomnij mi, za co Ciebie mam przepraszać?kaarrolcia napisał:To ja tez sie wpraszam![]()
Kharon napisał:Moim zdaniem te "nowe ustawy" odbiorą część pewnych punktów. Logicznie rzecz biorąc, żeby coś dodać trzeba coś zabrać. Proponuję spodziewać się zmniejszenia liczby pytań z Konstytucji, KSH i KPC - względem ostatniego roku.
kaarrolcia napisał:Czy ktos robił dzisiaj egzamin próbny na arslege? Ja zrobiłam i tragedia! Wychodzi, ze uwstecznilam sie w wiedzy mimo tylu godzin nauki!
kaarrolcia napisał:No ja jestem przerażona tym, ze zabrakło mi - minimalnie ale nie zdałam! Wszystkie próbne robiłam w granicach 130 pkt wszystkie egzaminy wstępne na aplikacje od 2009 rownież w granicach 130 pkt a ten dzisiejszy oblałam!!!! To mnie przeraziło! Przecież tyle sie uczyłam nie mogłam sie przecież cofnąć umysłowo!
nutri napisał:Nie ma co panikować. Wręcz zazdraszam wyników.[/. Wydaje mi sie, ze ten test był z kosmosu! To jest wręcz niewiarygodne zdać wszystkie próbne i z ostatniego - gdzie przecież robiony jest po długiej nauce nie zdać!
caesar_ napisał:Szczegółowy był ten test - myślę, że nie powinno się go brać na serio, no chyba, że ktoś zawalił te standardowe pytania :wink:
Kharon napisał:ZrobiłemTest zdany z bezpiecznym progiem. Trzeba przyznać, że było przesadnie dużo pytań ze zobowiązań w KC i post. odrębnych w KPC, w KSH było sporo ze spółki akcyjnej, co też raczej się nie zdarza. Z drugiej strony było dużo pytań z KPA i KSH, KP i Ordynacji podatkowej, więc się jakoś wyrównało
![]()