Egzamin wstępny na aplikację komorniczą 2014 wybiera się ktoś ???

• Autor wątku Autor wątku lajla89
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
zawsze może być lepiej...ale od czego są 2 tygodnie urlopu ...

Jednym starczy a innym nie.
Zawsze można na arsLege sprawdzić swoją wiedzę.

Ja robię sobie tydzień przerwy, od przyszłego poniedziałku przejrzę ustawy zrobię trochę testów i starczy. Na arslege oscyluję w granicach 130-140 wynik zadowalający :)

No raczej, swoje parę dni już pewnie nad tym odsiedziałeś.

I am Midas napisał:
Ja robię sobie tydzień przerwy, od przyszłego poniedziałku przejrzę ustawy zrobię trochę testów i starczy. Na arslege oscyluję w granicach 130-140 wynik zadowalający :)

Wow a mówisz o testach z poprzednich lat czy o tym głównym zbiorze pytań aplikacja 2014 na arslege?

Witam :) ja dzisiaj dostałam zaproszenie z Łodzi :) i czas siadać i dalej powtarzać... miłego dnia ;-)

też wzięłam 2 tyg wolnego w pracy i w tym upatruję największe nadzieje, bo wiadomo jak to jest, jak się wraca po całym dniu pracy...

co do izby gdańskiej, to dzwoniłam i listy zostały wysłane dopiero w czwartek, więc pewnie dziś albo jutro dotrą.

w izbie katowickiej również w czwartek ..... eh kpc kpc kpc

LLawyer napisał:
No raczej, swoje parę dni już pewnie nad tym odsiedziałeś.

Na szczęście dużo wyniosłem z pracy, doszlifowałem kpc, kc, kpa, konste, trochę ustaw. Pracuję więc z chęciami do nauki średnio. Uczyłem się od sierpnia po 2,3 h po pracy. Soboty wolne od nauki, niedziele w większości też. Karolcia chodzi mi o testy z Ars te z poprzednich lat egzaminacyjne wychodzą mi najlepiej nawet ok 140:) Będzie dobrze, trzymam kciuki za mobilizację i lecę się pakować bo za 5h wylot i urloop:cool: Pozdrawiam

Dodam od siebie, że teraz na 2 tyg. przed egzaminem warto skupić sie na kpc z naciskiem na egzekucję, i kc. A w przerwach robić testy z kpa, konsty i ustawie o komornikach... Jeżeli nic w tym roku się nie zmieni z tych ustaw będzie ok 100ptk. Resztę ptk. się dozbiera;)

Tak mówią, arsLege zawsze to wykazywało ponoć.
6 ustaw głownie.

Ja sobie właśnie zostawiłam "na koniec" kpc. A od przyszłego tygodnia cały tydzień wolny od pracy więc będę robić tylko testy, testy i jeszcze raz testy na arslege ;-)

Jest ktoś tutaj kto podchodzi 2 raz? czy same świeżynki:)

egzekucję mam w małym palcu 2 lata w kancelarii to dużo ...gorzej z ksh, które kiedyś tak bardzo kochałam na studiach eh ;( ale jeszcze 2 tygodnie ... najgorsze dla mnie są ustawy o sądach ..... :(

czytanie czyni mistrza, czytanie komentarzy do kodeksów i wypytywanie komornika i mądrego asesora też robi swoje... wystarczy trafić do dobrej kancelarii

Na poziomie testu konkursowego to i może.
Tyle, że doszło parę ustaw od ubiegłego roku.

Powrót