X
xavaris
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam szukałam takich tematów i pewnie będzie ich dużo ale nie mogłam się doczytać dzisiaj z mojego konta komornik zajął ponad 4000zł. Po dodzwonieniu się do sadu jak i komornika w sadzie powiedzieli mi ze mogę złożyć odwołanie od egzekucji ponieważ pod adresem na które przychodziły listy nie mieszkam od ponad 5 lat (mam dowody tzw umowa najmu mieszkanie). Ktoś mógłby mi pomoc jak napisać takie odwołanie co do niego załączyć i czy komornik zwróci mi tą kwotę na konto.
W sądzie powiedzieli mi ze do spłaty było ok 2800 gdy w kancelarii komorniczej powiedzieli mi że jest ok 4800
Nie za bardzo wiem co robić to były moje ostatnie oszczędności ktoś może mi w takiej sytuacji pomóc?
dodam że jedyny dług jaki pamiętam miałam ok 16 lat temu za abonament(tylko to przychodzi mi do głowy)
w sądzie pani powiedziała że dług niedawno został wykupiony ...
W sądzie powiedzieli mi ze do spłaty było ok 2800 gdy w kancelarii komorniczej powiedzieli mi że jest ok 4800
Nie za bardzo wiem co robić to były moje ostatnie oszczędności ktoś może mi w takiej sytuacji pomóc?
dodam że jedyny dług jaki pamiętam miałam ok 16 lat temu za abonament(tylko to przychodzi mi do głowy)
w sądzie pani powiedziała że dług niedawno został wykupiony ...
Ostatnia edycja: