Ekstradycja z UK

• Autor wątku Autor wątku humiliation
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
MuffinMan napisał:
Podsumowując, trzeba wychylić kufel za ENA, bo dzięki tej instytucji prawnej męty nie mogą namącić w jednym państwie i uciec do innego. Co więcej polaczki-złodziejaszki i podobni nie mogą już tak łatwo psuć opinii Polakom.

Hop, hop, szklankę piwa za UE!

hahaha po 1 gdzie serce po drugie oznaka i orzelek co ci sra na morde miejsce w kryminale jest takich milicjantow z dawnych lat i tych co mamy tych co zabili tych co zgwalcili tych co sa pedofilami jezeli Polak normalny zaznaczam przyjedza tu po to zeby dac spokoj sobie po 2 to jest forum z pytaniem jesli nie chcesz pomagac nie udzielaj sie zaloz sobie swoj temat tyle na temacie pozdrawiam cie i twoja rodzine niech sie ciesza ze jestes na wolnosci !!!

witam mi chodzi o ekstradycje moja kobieta mnie wykupila z kryminalu ale mam miec sprawe jeszcze mam dostarczyc papiery z polski ze juz odsiedzialem wyrok o takim samym artykule jest jakas szansa zeby sie uratowac co mam robic pomoz jesli mozesz jaki adwokat to byl co pisales

Wkrotce pewnie czeka mnie ekstradycja do Polski. W zwiazku z odpowiedzia p. Kamila Krajewskiego odnosnie warunkow podrozy osob ekstradowanych i razacych warunkow w polskich wiezieniach, czy ktos moglby mnie z nim skontaktowac?
Z gory dziekuje.

Ekstrad88 napisał:
Wkrotce pewnie czeka mnie ekstradycja do Polski. W zwiazku z odpowiedzia p. Kamila Krajewskiego odnosnie warunkow podrozy osob ekstradowanych i razacych warunkow w polskich wiezieniach, czy ktos moglby mnie z nim skontaktowac?
Z gory dziekuje.

Ja sie kontaktowalam ale ten Pan naweet nie raczyl odpisacc na mojego emila.A warunki podrozy sa straszne.Sama osobiscie oczywiscie z moim adwokatem napisalismy pozew do strassburga o to ze kobieta w zadnym wypadku nie moze byc transportowana razem z meszczyznami.Zobaczymy co z tego wyniknie.

Witam. Jakiś czas temu pisałem że mójkumpel został złapany i wyszedł za kałcją , dziś jest 9 miesięcy pozniej, bronił sie, ale nie udało sie, kilka dni temu pojechał do polski, zabrali go we wtorek 20.12.2011 z tego co wiem transport byl dopiero 23 lub 24 rano. obecnie najprawdopodobniej siedzi w areszcie śledczym w warszawie na baiłołęce;/ nie jestem pewny bo każą dzwonic w dni robocze. rozmawiałem z jego adwokatem z polski, powiedział ze najprawdopodobniej do 1 miesiaca bedzie w warszawie pozniej pojedzie do krakowa (najblizej domu) tez na zakład karny , a pozniej trzeba sie starac zeby wyszedł na zakład poł otwarty... najważniejsze to żeby byc przy nim i żeby wiedział ze ma przy sobie prawdziwych przyjaciół ... to tylko 6 moze 9 miesiecy:( pozdrawiam

Pan Kamil Wam nie odpowie,on sam miał jakis czas temu ekstradycję i cieszcie się przynajmniej Was nie oszuka i nie wydoi od was pieniędzy!!!!Oszukał mnie i męża,wszystko wyszlo po czasie,najpierw Kamil został zatrzymany i zaczął się interesowac ekstradycja z własnych przyczyn a potem stwierdził,że zrobi na tym biznes,zarejestrował się na naszej klasie,na facebooku i na paru innych forach jako pomoc w ekstradycji i co śmieszne my byliśmy jego pierwszymi klientami-tak Kamil to my!!!!!!Udawał adwokata,udawał,że wszystko wie ja byłam zdesperowana,mój mąż był w Londynie ja potrzebowałam,szukałam pomocy a on to wykorzystał,ostrzegam przed nim bo to oszust a pewnie kiedys wróci,jak są jakieś pytania to piszcie wiem tyle co Kamil

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót