P
pechowiec88
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam!.Mam taki problem nie posiadam konta w e-sądzie.Kiedyś miałem,ale usunąłem...Co do problemu.
1.Dostaję telefon od komornika J******I**Z Kancelarii w Wałbrzychu z następującymi pytaniami(8.11.2022r.)., że posiadam dług o datę i czy zapłacę dług o dane.Po czym w szoku że nie dostałem e-wokandy (listu)-Sąd Lublin...
Po czym zdziwienie p.Komornik i że dostanę...
Przypominam rozmowa 8.11.2023r.
Dzwonię 11.11.2022r.(tym razem ją do owej kancelarii).Pani twierdzi raz że to ona raz nie kwapi się aby przyznać że ona po czym jednak p.Komornik...
Oraz że mam dług pożyczki
Firma(Kruk). Tłumaczę, że dług spłacałem około 2000zł.pożyczka wpłata około 2800-2900zł.
Co robić w takiej sytuacji,bo galimatias tu się tworzy???.
1.Jest szansa na sprzeciw.?
2.Wznowienie postępowania coś to zmieni?.
3.Czy tylko zostaje oddanie długu.. ?. Mało tego już wcześniej jak zauważyłem bez względu na tę windykację pani ściągała wcześniej dług. Jak to wyjaśnić?
.
1.Dostaję telefon od komornika J******I**Z Kancelarii w Wałbrzychu z następującymi pytaniami(8.11.2022r.)., że posiadam dług o datę i czy zapłacę dług o dane.Po czym w szoku że nie dostałem e-wokandy (listu)-Sąd Lublin...
Po czym zdziwienie p.Komornik i że dostanę...
Przypominam rozmowa 8.11.2023r.
Dzwonię 11.11.2022r.(tym razem ją do owej kancelarii).Pani twierdzi raz że to ona raz nie kwapi się aby przyznać że ona po czym jednak p.Komornik...
Oraz że mam dług pożyczki
Firma(Kruk). Tłumaczę, że dług spłacałem około 2000zł.pożyczka wpłata około 2800-2900zł.
Co robić w takiej sytuacji,bo galimatias tu się tworzy???.
1.Jest szansa na sprzeciw.?
2.Wznowienie postępowania coś to zmieni?.
3.Czy tylko zostaje oddanie długu.. ?. Mało tego już wcześniej jak zauważyłem bez względu na tę windykację pani ściągała wcześniej dług. Jak to wyjaśnić?